Computex 2015 – Deepcool arata Tristellar NVIDIA Edition

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 June, 2015.

Si compania taiwaneza Deepcool a fost prezenta la Computex 2015 prezentandu-ne cele mai recente produse ale sale in materie de carcase, sisteme de racire si ventilatoare. Trei carcase ne-au atras atentia in mod special: cubul mITX iluminat in verde cu compartimentul placii video translucid (nu are inca un nume comercial), spectaculoasa Tristellar in versiunea customizata NVIDIA precum si mult prea sobra Nephrite.

Preferata mea este Tristellar ce va vi disponibila incepand cu aceasta luna la un pret destul de piperat, adica 399 euro.

 

10

6

5

9

7

 

Cu seria de ventilatoare TF, Deepcool incearca sa concureze Noctua (dupa declaratiile lor) in privinta silentiozitatii dar si a airflow-ului. Vom vedea daca design-ul cu lamele duble va fi de ajuns pentru acest lucru. Ultimul lucru pe care l-am vazut a fost update-ul primit de seria de coolere AIO Captain; imbunatatirile sunt la prima vedere doar de ordin estetic, ventilatoarele avand acum culoarea neagra in timp ce corpul pompa / WB beneficiaza de iluminare rosie cu efect “breathing”.

 

8

2

1

3

4

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: