Computex 2016 – InWin

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2016.

InWin

 
Daca in cadrul Computex-ului am putut vedea o singura competitie serioasa de overclocking, nu acelasi lucru poate fi spus si despre modding. Anul acesta a fost anul sistemelor modificate, fiecare stand fiind dotat cu cel putin cateva proiecte de exceptie, iar unii producatori au mers si mai departe, organizand concursuri de modding de mare amploare.

Acesta este si cazul celor de la InWin, care au organizat InWin Mod in Taiwan, un concurs live unde modderii au avut la dispozitie 24 de ore pe parcursul a 3 zile pentru a obtine cea mai spectaculoasa creatie avand la baza o carcasa InWin. Premiul “Best Design” a mers catre echipa Kun Mod, din China, in timp ce premiul pentru inovatie a ajuns la australienii de la Team Down Under. BS Mods, din SUA si Running with Scissors, din Marea Britanie, au primit premiul “InWin’s Choice” pentru proiectele lor. Toate proiectele au putut fi admirate in stand-ul InWin si le puteti vedea si in imaginile de mai jos.

Evident, acestea nu au fost singurele noutati pe care le-am putut admira la stand-ul producatorului taiwanez. Daca despre D-Frame 2.0 v-am povestit deja de acum o luna, X-Frame 2.0 a reprezentat o noutate si pentru noi si ne-a facut placere sa vedem pe viu urmasul uneia dintre cele mai indragite carcasa de catre membrii LAB501. Nu in ultimul rand, am putut admira sursele Signature Series, gandite special pentru cei care isi doresc un sistem cat mai spectaculos.

 
InWin-01

InWin-02

InWin-03

InWin-04

InWin-05

InWin-06

InWin-07

InWin-08

InWin-09

InWin-10

InWin-11

InWin-12

InWin-13

InWin-14

InWin-15

InWin-16

InWin-17

InWin-18

InWin-19

InWin-20

InWin-21

InWin-22

InWin-23

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: