Computex 2018 – InWin

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

InWin

 
Deviza celor de la InWin pare a fi “nici un an fara un concept futurist”, prin urmare anul acesta am putut vedea o carcasa care pare scoasa dintr-un film SF, pe numele sau InWin Z Tower. Construita integral din aluminiu, aceasta aduce o noua abordare, atat din punct de vedere constructiv cat si din punct de vedere al air-flow-ului, folosindu-se din plin de convectia aerului cald. Desigur, discutam despre o editie limitata, care va fi disponibila doar pentru anumite proiecte care vor fi expuse in cadrul evenimentelor de profil.

Revenind cu picioarele pe pamant, in domeniul carcaselor disponibile publicului larg, am admirat in stand-ul InWin noul InWin 915, o carcasa din aluminiu care imbunatateste compatibilitatea cu ventilatoarele dar si fluxul de aer prin carcasa, prin includerea unui mecanism culisant pe latura superioara, dar si modelul InWin 307, in esenta un 301 cu latura frontala construita dintr-un panoul LED, care poate fi configurat dupa bunul plac cu ajutorul solutiei software InWin Glow.

Personal, mi-au atras atentia modelele 301 si 103, care ofera un raport calitate / pret foarte bun, precum si build-urile construite de diversi modderi din intreaga lume folosind aceste modele. La capitolul noutati am remarcat ventilatoarele InWin EGO, benzile RGB compatibile cu ventilatoarele Polaris, precum si sistemul de transport al perifericelor de gaming denumit InWin Archer.

O alta noutate a fost reprezentata de lansarea componentelor de racire cu lichid EK Water Blocks dedicate sistemelor InWin, componente pe care este posibil sa le admirati in curand si in build-uri marca LAB501.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – InWin

Lasa-ne un comentariu: