Computex 2016 – Noctua

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2016.

Noctua

 
Ca in fiecare an, prietenii de la Noctua au expus cele mai noi produse in cadrul Computex-ului, alaturi de prototipuri si studii de specialitate legate de domeniul air-cooling-ului. Am putut vedea aici cel mai nou sistem de prindere pentru viitoarea platforma AM4, prototipuri pentru modele slim care vor fi lansate in 2017 (140×15, 80×15, 70×15, 60×15 si 50x10mm), precum si un nou model de ventilator de 200mm a carui elice este fabricata dintr-un material semnificativ mai usor, fiind reduse atat vibratiile cat si stres-ul la care este supus lagarul.

Am putut admira de asemenea si accesorii dedicate cooler-elor deja existente, cu ajutorul carora utilizatorii pot schimba aspectul acestora pentru a se asorta mai bine cu sistemul lor. Astfel, pentru NH-U12S, NH-D15 si NH-D15S avem acum la dispozitie capace de diferite culori, mai precis alb, negru, rosu, galben, verde si albastru.

Nu in ultimul rand, producatorul austriac a facut publice rezultatele unor teste de lunga durata efectuate asupra impactului pe care forma aripioarelor de aluminiu o are asupra air-flow-ului. Astfel, Noctua au testat mai multe tipuri de aripioare, de la clasicele aripi netede si pana la tot felul de protuberante si decupaturi. In final, suprafata clasica, neteda, a obtinut cele mai bune rezultate, producatorul pastrand acest tip de design in toata gama de cooler-e.

Si parca pentru a-i face pofta lui poparamiro, am vazut si un prototip de NH-D14 construit din aluminiu si cupru. Eh…nu pot sa nu ma gandesc ce frumos ar fi un NH-D14 full copper…

 
Noctua-01

Noctua-02

Noctua-03

Noctua-04

Noctua-05

Noctua-06

Noctua-07

Noctua-08

Noctua-09

Noctua-10

Noctua-11

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: