Computex 2018 – Acer

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Acer

 
Acer au anuntat de curand mai multe produse interesante si o parte dintre acestea au fost prezente si la Computex. Ma refer desigur la Acer Predator Helios 500, un notebook de gaming dotat cu un procesor Intel Core i9 si o placa grafica Nvidia GTX 1070, dar si la Acer Predator Helios 300 Special Edition, echipat cu un procesor Intel Core i7 de ultima generatie si o placa grafica Nvidia GTX 1060.

Totusi, vedeta incontestabila a stand-ului Acer a fost monstruosul Acer Predator Orion 9000, un desktop echipat cu procesoare Intel Core i9 Extreme Edition racit cu lichid, o solutie audio Sound BlasterX Pro Gaming, cu posibilitatea de a monta pana la 4 placi grafice si pana la 128GB DDR4 in sistem.

Partea cu adevarat interesanta este faptul ca Acer Predator Helios 500 poate fi comandat atat cu procesoare Intel din generatia a 8-a si placi grafice Nvidia, cat si cu procesoare AMD din a doua generatie Ryzen sau solutii grafice Vega, utilizatorul putand alege configuratia care i se potriveste mai bine.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Acer

Lasa-ne un comentariu: