Computex 2023 – Ducky

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 June, 2023.

Ducky

 
Si Ducky au fost gazduiti de catre cei de la Caseking, in standul lor fiind prezente mai multe tastaturi foarte interesante, mai precis Ducky Mecha Pro SF, Ducky ProjectD Outlaw 65, One 3 Pro si Freedom SF. Prima este o tastatura in format 65%, construita din aluminiu prelucrat la CNC, echipata cu keycaps-uri PBT DS si PCB hot swap, precum si cu ceea ce Ducky numesc Quack Mechanics Design.

A doua este o tastatura custom superba, alcatuita din multiple straturi de metal, spuma pentru antifonare si fibra de carbon, in format gasket mount, compatibila desigur VIA/QMK. Tastatura este echipata cu switch-uri hot-swap south facing si este livrata pe bucati, utilizatorul avand placerea de a o asambla, dar si posibilitatea de a alege unele dintre componente. Rezultatul este o tastatura de o greutate considerabila (eu personal am estimat peste 2Kg pentru modelul 65%), care va costa probabil in jur de 500 USD. Sa tii in mana o astfel de tastatura este o experienta in sine, asa ca sunt foarte curios cum va arata produsul retail.

Ducky One 3 Pro este o serie alcatuita din 4 modele, mai precis 60%, 65%, 80% si 100%, bazata pe un PCB hot-swap south-facing si keycaps-uri Triple Shot PBT, care se remarca printr-un polling rate de 8KHz! Nu in ultimul rand, Ducky Freedom SF este o tastatura cu 4 moduri de conectare, mai precis USB-C / Bluetooth / Wireless 2.4G si… batranul PS2, pentru pasionatii care folosesc sisteme de operare mai vechi. Avem de-a face cu un PCB hot-swap si keycaps-uri PBT, in buna traditie Ducky.

De asemenea, am vazut mai multe seturi de keycaps PBT DS, de toate culorile posibile, precum si mai multe cabluri spiralate de la Ducky, disponibile de asemenea in toate culorile curcubeului. Cert este ca daca esti pasionat de tastaturi custom, atunci standul Ducky la Computex a fost cu siguranta un loc minunat unde sa petreci vremea si sa pipai cu atentie toate produsele expuse. Iar pentru cei cu adevarat pasionati, mai trebuie sa mentionez ca ProjectD Outlaw 65 isi va face aparitia in ultima parte a acestui an, la fel ca si One 3 Pro si Freedom SF, in timp ce Mecha Pro SF este programata pentru inceputul anului viitor.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: