Computex 2023 – HyperX

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 June, 2023.

HyperX

 
Cei de la HyperX au construit un stand de tip capsula in Huashan1914 Creative Park, aici fiind prezente cele mai noi produse ale companiei, mai precis HyperX Cloud III, respectiv HyperX Cirro Buds Pro.

Primele sunt continuarea legendarei serii HyperX Cloud, bazate pe difuzoare de 53mm diametru si headband din aluminiu capitonat cu piele sintetica, dar de data aceasta avem de-a face cu o cantitate mai generoasa de spuma atat pe headbuds, cat si pe incintele castilor, HyperX Cloud III fiind cu adevarat comode, indiferent de dimensiunea capului.

Castile sunt echipate cu un microfon detasabil (10mm, noise cancelling), un cablu jack 3.5mm si o extensie USB / USB-C, fiind compatibile cu orice platforma, indiferent ca discutam despre PC, console sau smartphones. Da, chiar si in cazul telefoanelor fara jack le putem utiliza cu ajutorul conectorului USB-C inclus in pachet.

Cu un pret recomandat de 99 USD, HyperX Cloud III tocmai s-au lansat in magazine si ar trebui sa fie disponibile in curand si in magazinele din tara noastra.

HyperX Cirro Buds Pro sunt casti True Wireless echipate cu tehnologie ANC, acestea conectandu-se la sursa cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 5.2. Oferind certificare IPX4 pentru rezistenta la intemperii, respectiv pana la 15h de autonomie, HyperX Cirro Buds Pro sunt potrivite atat pentru cei care isi doresc un headset wireless pentru conferinte, cat si pentru sportivi.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: