Computex 2024 – Biwin

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Biwin

 

La Computex 2024, Biwin a lansat oficial propria marca de produse de stocare personala si solutii DRAM, marcand un pas important in extinderea operatiunilor sale pe piata de consum. Biwin, cunoscut pentru producerea de memorii si solutii de stocare pentru marci mari precum HP si Predator Storage, a decis asadar sa intre pe piata de retail sub propriul brand, prezentand o serie de produse interesante.

Black Opal DDR5 DW100 si DX100 sunt kituri de memorie DDR5 destinate entuziastilor, incluzand suport pentru overclocking, radiatoare de aluminiu si integrare cu software-ul de iluminare RGB de la principalii producatori de placi de baza.
Mai departe avem Black Opal NV7400, un SSD PCIe 4.0 care ofera viteze de citire de pana la 7400 MB/s si viteze de scriere de pana la 6500 MB/s, fiind echipat cu iluminare RGB controlabila prin software-ul de sincronizare a iluminarii de la producatorii de placi de baza. Acesta utilizeaza controlerul Maxio MAP1602 si memorie NAND YMTC, precum HP FX700 pe care l-am testat recent.

Pe langa aceste lansari, Biwin a prezentat si noile module de memorie LPCAMM2 si CU-DIMM bazate pe CKD (Client Clock Driver), concepute special pentru noua generatie de procesoare Intel. Aceste module sunt optimizate pentru a oferi frecvente mai ridicate ale memoriilor, minimizand stresul provocat IMC-urilor integrate in procesoare.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: