Foxconn Blood Rage: o placa de baza X58 “insangerata”

Scris de: , in categoria: Stiri, in 20 October, 2008.

Informatii recente ne confirma faptul ca Renaissance nu va fi singurul produs animat de chipset-ul X58 din catalogul Foxconn. Cunoscutul producator taiwanez doreste sa-i tenteze pe cei interesati cu foarte noua placa de baza Blood Rage, un model care face parte din gama Quantum Force si care va fi dedicat fortarii procesoarelor pe socket LGA1366 peste limitele lor normale.

Dotata cu un PCB negru si cu conectori de culoare rosie, Blood Rage beneficiaza de un etaj de alimentare hybrid PWM in 14 faze. Patru slot-uri PCI Express x16 sunt disponibile, placa de baza devenind in acest fel compatibila cu tehnologiile CrossFireX si 3-way SLI/PhysX. De asemenea, alaturi de un port PCI Express x1 si unul PCI, vom regasi trei slot-uri DIMM ce vor putea adaposti maximum 24 GB de memorie de tip DDR3-1800, sase porturi SATA capabile sa gestioneze configuratii RAID (0, 1, 5, 10), doi conectori SAS, un port PATA, doi conectori eSATA, doua porturi Ethernet Gigabit, 12 conectori USB si un controller FireWire. De partea audio se va ocupa o placa de sunet Sonar X-Fi.

Racirea diferitelor componente este asigurata de un ansmablu de radiatoare legate intre ele prin doua heat pipe-uri din cupru. In fine, dincolo de lipsa informatiilor relative la pret, ar mai fi de notat faptul ca radiatorul chipset-ului poate deveni gazda primitoare pentru un waterblock…

Foxconn X58 'Blood Rage'

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: