Jocuri din 2010 ruland pe grafica integrata din 2011

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 December, 2010.

Am vazut deja cum arata viitoarele placi de baza cu P67 si H67, am vazut cum se misca viitoarele procesoare care vor fi folosite impreuna cu aceste placi de baza, internetul este vast, si informatiile circula cu repeziciune in jurul lumii, chiar si despre tehnologii care nu au fost lansate inca. Detaliile despre viitoarele procesoare sunt deja cunoscute tuturor celor care au cautat macar odata acest lucru pe Google, sau de ce nu, pe LAB501. Totusi, destul de putine lucruri se stiu in practica despre o anumita solutie grafica integrata in anumite procesoare. Desigur, se cunosc deja specificatiile, stim ca va fi vorba despre “modelul mic” si “modelul mare”, poate undeva pe internet o fi scapat si un rezultat in 3DMark.

Totusi, despre ce este vorba, ce categorie de utilizatori va beneficia de pe urma celor doua solutii, se schimba mare lucru fata de solutiile care sunt deja disponibile pe piata, putem juca si altceva in afara de World of Warcraft sau Starcraft 2? Putem incerca un joc mai nou, putem sa ne jucam si in rezolutii mai mari? Toate acestea sunt intrebari care isi gasi cu siguranta raspunsul in prima parte a anului urmator. Totusi, pentru ca astazi este ziua romanilor si pentru ca incepe luna cadourilor, ne-am gandit ca am putea sa va facem si noi un cadou. Si pentru aceasta, am ales 5 jocuri lansate in 2010, jocuri care se bucura de atentia unui numar mare de gameri, si, bineinteles, jocuri care fac parte din categorii diferite, pentru a nu nedreptati pe nimeni.

Desigur, nu am inclus WoW sau SC2 in acest mic preview, dar haideti sa fim seriosi, aceste doua jocuri ruleaza superb pe solutii integrate care sunt deja disponibile in comert, deci de aceasta data ne-am gandit sa incercam ceva putin mai stresant. Astfel, am pus mana pe Need For Speed: Hot Pursuit 2010, Darksiders, Call Of Duty: Black Ops, Battlefield: Bad Company 2 si HawX 2, am setat 1680×1050 si detalii minime, ne-am jucat putin cu “modelul mic” si am inregistrat pentru voi cateva minute de gameplay din fiecare joc (sau benchmark, in cazul lui HawX 2). In continuare, va invit sa urmariti filmuletele realizate de noi, sa vedeti cum se misca in practica noile solutii, si sa ne spuneti, desigur, parerea voastra. Si nu uitati, din cand in cand postam lucruri foarte interesante pe canalul nostru de YouTube, deci puteti sa aruncati din cand in cand cate un ochi pe acolo, pentru a mai vedea cate ceva nou sau pur si simplu inedit.

.

Comentarii

8 comentarii la: Jocuri din 2010 ruland pe grafica integrata din 2011

  1. Kalko a scris pe:

    Pentru moment e ok, nu sunt toate jocurile jucabile, de ex la NFS e nevoie de un gameplay mai bun. Sunt curios totusi cum va fi generatia viitoare AMD pe memorii quad channel si cu grafica integrata.

  2. Piscine supraterane a scris pe:

    Cat de bine arata jocurile astea!Cati ani s-au implinit de cand s-a scos Pacman?

  3. Doru a scris pe:

    stiam eu ca nu trebuie sa-mi iau inca o consola… inca 1-2 gen de CPU si vor ajunge la paritate.

  4. pe ce placa video integrata ruleaza world of warcraft ok cand raidezi o instanta in 10-20 de oameni si se face ecranul ca pomul de craciun ?

  5. pana si un 5570 de la amd merge mai bine 🙂

    asteptam sa vedem un APU in teste 😀

  6. ed mark a scris pe:

    super

  7. pe intel merge cel mai bine

  8. MAS a scris pe:

    pe Intel se misca cel mai VARZA

Lasa-ne un comentariu: