Romania castiga MSI Master Overclocking Arena EMEA

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 April, 2011.

Tocmai s-a incheiat finala regionala a MSI Master Overclocking Arena 2011, in care au participat 16 echipe provenind din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (zona EMEA). Echipa castigatoare e cea a Romaniei, alcatuita din nimeni altii decat colegii mei Matei “matose” Mihatoiu si Tudor “Monstru” Badica, dupa o dominare aproape integrala a competitiei in cele doua zile. Platformele pe care au concurat cele 16 echipe au fost alcatuite din o placa de baza MSI Marshall, un procesor Intel 2600K, o placa video MSI GTX 580 Lightning, un kit de memorie oferit de Kingston precum si o sursa de alimentare Thermaltake de 1350W.

Prima proba si cea mai importanta ca si punctaj a fost adjudecata de echipa noastra, obtinnd un timp de 6m23s in SuperPi 32M si reusind sa ruleze procesorul la aproximativ 5.4Ghz in ciuda multiplicatorului limitat la 50x conform regulilor. A doua proba a fost 3DMark03, unde am dominat pana in ultimele minute, cand echipa Greciei a obtinut datorita unui tweak un avantaj considerabil fata de restul plutonului. Ziua de astazi a fost dedicata 3DMark11 si Romania o incepea sufland in ceafa colegilor din Grecia, Italia si Rusia avand deasemenea un punctaj competitiv. Dupa o competitie cu sufletul la gura, Matei si Tudor au reusit un 9656 in 3DMark11 cu procesorul la 5550Mhz si placa video in jurul frecventelor de 1400Mhz GPU si 1390Mhz memorii, fiind devansati doar de Rusia, ce nu a avut insa suficiente puncte acumulate in primele doua probe pentru a urca mai sus de locul 3. Pe locul 2 au terminat colegii din Grecia, locurile 4 si 5 revenind Suediei si Germaniei.

Echipele clasate pe primele 5 locuri se califica la finala mondiala din Taiwan, unde Matei are sansa de a reusi detinerea simultana a ambelor titluri de campion mondial din cele doua competitii majore de overclocking, fiind campionul en titre al Gigabyte Open Overclocking Championship.

Comentarii

9 comentarii la: Romania castiga MSI Master Overclocking Arena EMEA

  1. Sunshine a scris pe:

    Felicitari pentru onoarea adusa tarii la nivel european si succes in etapa finala!

  2. Alex.G a scris pe:

    Felicitari!!! O sa bem si noi “o bere” pentru succesul vostru…

  3. ghost a scris pe:

    Bravo baieti ! Sunteti niste profesionisti adevarati. Sa tot vina rezultate de genul !

    Credeti ca ati fi putut obtine rezultate mai bune in 3DMark 11 cu alt brand de placi video ?

  4. firewind a scris pe:

    Felicitari, o sa beau pentru asta.

  5. Dinu a scris pe:

    Bravo. Aţi făcut din nou o treabă minunată, asta înseamnă cu adevărat o echipă. Cînd va avea loc etapa mondială ?

  6. darco_2 a scris pe:

    Felicitari baieti!

  7. Vlad Mihai a scris pe:

    Felicitari!Din pasiune se naste performanta, acesta este si cazul vostru.

  8. mihai a scris pe:

    bravo !

  9. EMIL a scris pe:

    Foarte bine, ne bucuram sincer sa constatam ca in tara inca au mai ramas romani ENTUZIASTI.

Lasa-ne un comentariu: