Thortech Thunderbolt Plus 1200W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 November, 2012.

Thortech Thunderbolt Plus 1200W

 

Reluam, dupa o buna perioada, serialul surselor de alimentare high-end, de puteri foarte mari. As spune ca Tesla R2 nu intra in aceasta categorie, ceea ce face din articolul de fata primul care trateaza o sursa de 1kW+, de eficienta mare si plina de dotari dupa PCP&C-ul de 1.2kW pe care l-am testat la sfarsitul lui august.

Thortech face parte din mult mai cunoscuta GeIL (Golden Emperor Int’l Ltd.), dar spre deosebire de alte firme producatoare de surse de alimentare, Thortech se ocupa exclusiv cu aceast lucru. Oferta lor cuprinde deocamdata numai surse de 800W sau mai puternice, certificate 80Plus Gold, care concureaza pe piata high-end. Exista doua game de surse in acest moment: Thunderbolt si Thunderbolt Plus, diferenta constand in aparitia unui dispozitiv de monitorizare si control al sursei in cazul variantei Plus.

Astazi vom arunca o scurta privire asupra modelului Thunderbolt Plus 1200W, o sursa certificata 80Plus Gold ce poate duce o sarcina de 100A pe linia de 12v. Dupa cum veti vedea, sursa Thortech asigura un numar ridicat de dotari, dar se poate compara oare cu greii care ne-au impresionat in trecut? Haideti sa aflam…

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Thortech Thunderbolt Plus 1200W – Test practic

  1. fubu a scris pe:

    Chiar imi place aceasta sursa si m-as bucura sa vad si niste frati mai mici, care sa respecte aceleasi principii de constructie si calitate si avand in vedere ca ma refer la ceva de 650-800W, de ce nu si cu un ventilator mai silentios. Pe langa iPower Meter care in opinia mea da foarte bine si este un plus pentru cei care apreciaza moddingul, imi place foarte mult faptul ca e semi modulara. Desi ueori e atat de facila o sursa modulara, avand posibilitatea sa montezi stric cablurile de care ai nevoie, cand vine vorba de wiremanangement, arata putin inestetic. Cel putin pentru mine… Recunosc ca, fiind la serviciu am citit selectiv acest arfticol si nu am intalnit informatii legate de pret… o alta curiozitatea este legata de testarea modelelor corsair i860 si i750. Mi-ar placea sa vad un review la aceste modele, marca lab501, ca tot ai adus in discutie seria i:). Felicitari Ihlades!

  2. Ihlades Post author a scris pe:

    O sa avem review-uri si la noile surse Corsair de indata ce ajung si la noi.

  3. Chiar as vrea sa incerc si asa ceva. Momentam am schimbat a 4-a sursa la PC si incep sa-mi dau seama ca nu se mai fac surse prea bune.

  4. Andrei a scris pe:

    Buna ziua, doresc sa va felicit pentru review, dar din pacate este incomplet.Partea tehnica(cea mai importanta) a recenziei este inexistenta, iar oricat va apreciez pentru munca depusa, eu inclin sa ii cred pe cei de la overclock3d.net, ce au facut o recenzie a sursei cu un nume sugestiv(worst psu ever): http://www.youtube.com/watch?v=MCuKM6Ux4B4

  5. Monstru a scris pe:

    Andrei – sursa o cumperi ca sa o folosesti cu un sistem de genul celui utilizat de noi in teste, nu ca sa incingi fierul de calcat, ca sa spun asa. Uite aici parerea noastra despre cum ar trebui sa arate un test “tehnic” de surse, precum si motivul pentru care preferam sa nu facem compromisuri cu load-testere ieftine si sa ne rezumam la teste practice, in conditiile in care echipamentele profesioniste presupun o investitie nejustificata.

    http://lab501.ro/carcase-surse/vizita-la-enermax-in-laborator-naxn-450w-revo87-850w-si-lepa-g1600-testate

  6. NewBreed a scris pe:

    Se pare ca unele persoane din afara considera sursa asta un esec imens(datorita ripple-ului de pe railu de 12V)!
    Check this out:http://www.youtube.com/watch?v=MCuKM6Ux4B4

Lasa-ne un comentariu: