GIGABYTE GTX 780 OC (GV-N780OC-3GD)

Scris de: , in categoria: Placi video, in 12 September, 2013.

Introducere

 

Nici nu m-am intors bine la treaba si deja ma mananca degetele…si de ce nu ar fi asa? Daca tot am innobilat NEXT-ul cu prezenta mea, era clar ca trebuia sa va salut si de pe LAB. Si ce alt mod mai bun de a face acest lucru decat discutand despre un GTX 780 custom design? Si parca m-ar fi distrat sa va povestesc despre cel mai nou Lightning, dar ce sa vezi… prietenii de la MSI nu s-au mobilizat sa trimita incoace un exemplar… cat despre cei de la Asus cu DCUII nu mai zic nimic… trebuia sa ajunga la Ramiro de cateva luni dar… s-o fi pierdut pe drum… habar nu am.

Asa ca mi-am intors atentia catre cei care au fost cu adevarat prompti, adica tovarasii de la Gigabyte, care chiar au trimis placa in urma cu o luna, dar am fost eu prea… ocupat cu vacantele ca sa am timp de ea. Ei bine, astazi ma revansez (fata de voi care meritati sa cititi despre orice produs cat mai devreme, ca de producatori nu ma intereseaza) si iau la intrebari Gigabyte GTX 780 OC, sau cum este ea alintata in cadrul companiei – GV-N780OC-3GD.

Nu avem de-a face cu nimic socant – reteta placilor OC de la Gigabyte o cunoasteti toti de multa vreme – frecvente marite, cooler WindForce, silentiozitate si temperaturi reduse. Asta nu inseamna insa ca nu trebuie sa testam cea mai puternica varianta de GTX 780 ajunsa pana acum in laboratorul nostru asa cum se cuvine. Prin urmare, desfaceti o bere, o cafea, sau ce mai beti voi pe la serviciu, asezati-va comod si haideti sa vedem ce stie Gigabyte GTX 780 OC.

Intro

Comentarii

10 comentarii la: GIGABYTE GTX 780 OC (GV-N780OC-3GD)

 1. Alin a scris pe:

  Deci o să vedem şi un gigabyte 780 SOC în curând s-au o să uite firma de “maniaci”? Un Gigabyte OcîC de 6 GB memorie ca 680 OC 4GB o să vedem?

 2. Alex a scris pe:

  Frumos articol. Ms.

 3. George a scris pe:

  Ciudat ca nu exista si teste gaming, avand in vedere ca fiind o placa video, cei mai multi utilizatori in acest scop o vor folosi…

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Ai 31 de pagini la dispozitie in care poti descoperi exact cum se comporta GTX 780 in gaming:

  http://lab501.ro/placi-video/nvidia-geforce-gtx-780-review

  Solutiile difera intre ele prin consum, temperatura, nivel de zgomot si potential de overclocking. Performanta nu difera atat de mult incat sa merite un teste separat – poti face si singur extrapolarea – diferenta de performanta / diferenta de frecventa…

 5. Raul a scris pe:

  La pagina 2 la prezentarea produsului, cu privire la mufele de alimentare PCI-E 4 pin nu sunt de doua de 8? 🙂

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Ai perfecta dreptate…probabil ca nu bausem destul si vedeam pe jumatate 🙂

 7. Monstru! 😀

 8. theBrain a scris pe:

  Pack your bags, were going to Hawaii! 😀

 9. Bugsy004 a scris pe:

  Salut,
  Acest exemplar va ajunge la Ramiro pentru teste de “stres”? 😀

 10. Monstru Post author a scris pe:

  Nu, haiducul asteapta DCU II 🙂

Lasa-ne un comentariu: