CeBIT 2011 – ASUS afiseaza Rampage III Black Edition

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 February, 2011.

Poze cu Rampage III Black Edition am mai vazut dar la CeBIT am putut intoarce-o pe toate partile si analiza mai indeaproape.

.

.

Primul lucru care ne sare in ochi este placa aditionala, denumita Thunderbolt, care incorporeaza solutia sunet si LAN. Partea audio este bazata pe seria de placi de sunet Xonar deja existenta si incorporeaza si un amplificator de casti. Retelistica este asigurata de procesorul dedicat Killer E2100 de la BigFoot Networks.

.

.

Rampage III Black Edition are layout schimbat fata de Rampage III Extreme, placa prezenta pe piata inca de anul trecut. Astfel, noul Rampage III pastreaza multe din modificarile aduse de Maximus IV Extreme. Putem identifica astfel coltul dedicat overclockerilor (OC ZONE) din dreapta sus care include Debug LED, butoanele de Power, Reset si Reset CMOS, switch-urile pentru activarea si dezactivarea sloturilor PCI-Express precum si punctele de masura ale voltajelor.

Pentru cei care nu doresc folosirea placii de retea separate, onboard gasim si un controller de retea de la Intel. Remarc de asemenea si daughter-board-ul Bluetooth + WiFi 802.11n situat langa panoul din spate.

.

.

Pe langa Rampage III Black Edition la standul ASUS am putut vedea si noua revizie 3.0 a Maximus IV Extreme. Aceasta aduce ca modificare principala folosirea noii revizii B3 a chipset-ului Intel P67, dar si imbunatatiri in ceea ce priveste overclocking-ul si performanta.

.

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2011 – ASUS afiseaza Rampage III Black Edition

  1. very nice

Lasa-ne un comentariu: