CeBIT 2013 – Inno 3D prezinta un cooler stock de GTX Titan

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 March, 2013.

Inno 3D

 
Priviti cu atentie poza de mai jos – nimic iesit din comun, nu-i asa? Doar standul unui producator de placi video, in vitrina caruia putem gasi cele mai noi aparitii, nu-i asa? Si desigur, in centru troneaza o referinta de GTX Titan, cea mai fierbinte placa video a momentului (nu la propriu). Tare, Titan-ul este prezent si la CeBIT…. Dar stai putin…ce se vede daca ne apropiem (vezi poza nr 2)??? Ce sa fie??? Un cooler stock de GTX Titan fara nici un PCB?!?!?!

Da doamnelor si domnilor, Nvidia a produs atat de multe GTX Titan si exista stock-uri atat de generoase incat partenerii expun cooler-e stock. Probabil PCB-ul era prea scump ca sa si-l permita cei de la Inno 3D asa ca au achizitionat un cooler stock. Sincer sa fiu sunt curios cat costa dracovenia, tinand cont ca tot produsul costa cat un rinichi la mana a doua in Somalia.

Mai trist este ca pana acum in afara de standul Zotac unde am vazut o referinta (de data asta cu tot cu PCB), nu am mai vazut nici un GTX Titan la CeBIT. Sa intelegem ca paper-launch-ul nu s-a rezumat doar la Europa de Est???

 

_DSC1904

_DSC1902

_DSC1903

Comentarii

3 comentarii la: CeBIT 2013 – Inno 3D prezinta un cooler stock de GTX Titan

  1. doru a scris pe:

    Hai că-i tare asta! =))

  2. rage fuury a scris pe:

    hai sa nu fim rai, putea fi si mai rau- de pilda sa prezinte o poza cu Titan-ul 🙂

  3. Fubu a scris pe:

    Prea de tot e asta, sincer! Dupa ce ca e super scumpa, nici de gasit nu e! E un fel de placa video de muzeu 😛

Lasa-ne un comentariu: