Computex 2014 – FSP arata Aurum PT si DYNA

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 June, 2014.

Producatorul taiwanez FSP Group a prezentat doua dintre sursele ce urmeaza a fi lansate impreuna cu cateva baterii externe si un incarcator wireless. In Aurum PT vedem evolutia lui Aurum PRO, noul model fiind acum certificat 80Plus Platinum si modular in intregime. Gama de putere oferita (850W, 1000W si 1200W) precum si restul caracteristicilor: ventilator HDB 135mm, design single rail si tehnologie LLC bridged.

 

_DSC9335

_DSC9328

 

Cum Computex este locul unde fiecare companie aduce ce are mai nou si mai tare in materie de R&D, bineinteles ca FSP nu a putut rata ocazia de a-si face cunoscuta noua lor sursa complet digitala. Pentru moment este disponibila numai in 600W insa in viitor asteptam mai multe modele in aceasta serie. Datorita designului digital avem tensiuni mai stabile, ripple mai bun precum si o monitorizare amanuntita a parametrilor de functionare prin software. Colegul meu Matei se pare ca este foarte curios sa o testeze, mai ales pentru are un design single rail si este certificata 80PLUS Platinum.

 

_DSC9330

_DSC9331

 

In standul celor de la FSP, printre numeroasele baterii externe, se gaseste si un Wireless Changer Pad interesant care poate cu usurinta sa alimenteze orice dispozitiv portabil compatibil WPC 1.1, prin simpla plasare a acestuia deasupra.

 

_DSC9332

_DSC9333

_DSC9334

 

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2014 – FSP arata Aurum PT si DYNA

  1. Exe a scris pe:

    Interesant, astept si eu teste la sursele astea complet digitale, sa vedem diferentele.

Lasa-ne un comentariu: