FSP Aurum PT 1200W Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 May, 2015.

FSP Aurum PT 1200W

 

FSP exista pe piata inca din 1993, remarcandu-se prin productia de surse dedicate in principal segmentului entry-level si mainstream. Seria Aurum certificata 80PLUS Gold a adus pentru prima data sursele eficiente accesibila majoritatii. Chiar aici pe LAB501 ati putut vedea review-ul la Aurum CM Gold 650W acum aproximativ 4 ani.

O companie de talia FSP nu se putea multumi doar cu modele ce puncteaza la capitolul pret / performanta, drept urmare prin lansarea pe piata a modelelor Aurum PRO si de curand Aurum PT se adreseaza entuziastilor care nu fac rabat la nici un aspect.

Cum am relatat si din cadrul targului Computex de anul trecut, Aurum PT reprezinta evolutia lui Aurum PRO, fiind acum certificata 80PLUS Platinum si modulara in intregime. Gama de putere oferita (850W, 1000W si 1200W) precum si restul caracteristicilor raman neschimbate: ventilator HDB 135mm, design single-rail si tehnologie Full Bridge.

Eu unul sunt extrem de curios sa vad cum se comporta o sursa FSP dedicata entuziastilor, asadar va poftesc mai departe sa asistati alaturi de mine la analizarea in detaliu a minunii.

 

_MG_2863

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: