FSP Aurum PT 1200W Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 May, 2015.

Concluzii

 

Intalnirea cu Aurum PT 1200W a fost una placuta, mai ales cunoscand faptul ca ultima incercare a FSP de a patrunde in segmentul high-end nu a fost una chiar foarte reusita (seria Epsilon). Comportamentul sursei a fost cat se poate de bun, dar trebuie sa recunoastem ca sunt alti producatori ce au implementari 80PLUS Platinum la acelasi pret sau chiar mai mic (Seasonic, Corsair, SuperFlower).

Daca tot a venit vorba de pret, Aurum PT 1200W poate fi gasita in Romania la un pret de aproximativ 1250RON. Acesta pare un pic maricel tinand cont ca Seasonic P1200 si Corsair AX1200i pot fi gasite la aproximativ 1175RON. Desi nu are nici un dezavantaj major inafara pretului mai mare, parca as alege platforma exceptionala rock-solid a celor de la Seasonic sau electronica complet digitala Flextronics (cu monitorizare prin USB) prezenta pe Corsair AX1200i.

Pentru un prim pas facut in domeniul high-end / enthusiast dupa foarte mult timp, FSP reuseste sa ne arate o platforma solida si fara slabiciuni vizibile. Problema, asa cum o vad eu, este ca ceilalti producatori sunt la cea de-a doua generatie de surse 80PLUS Platinum in timp ce FSP isi introduce de-abia primul sau model. Directia este cea buna, mai trebuie insa lucrat la rafinarea platformea si la reducerea costului de productie pentru a putea fi competitivi pe o piata deja matura.

 

_MG_2874

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: