Computex 2024 – FSP prezinta noile modele VITA, ADVAN si MEGA

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2024.

FSP

 

La Computex 2024, FSP, unul dintre liderii mondiali in productia de surse de alimentare, a dezvaluit noile serii de surse VITA, ADVAN și MEGA, acestea folosind o noua schema de denumire (asa cum va povesteam si in decembrie cand am vizitat sediul acestora).

Noua serie VITA este destinata utilizatorilor care cauta o solutie de alimentare fiabila si accesibila. Cu certificare 80 PLUS Gold sau Bronze, disponibile in versiuni modulare sau cu cabluri fixe, seria VITA asigura o eficienta energetica buna, fiind ideala pentru PC-uri de birou si gaming entry-level.  Seria ADVAN se adreseaza utilizatorilor care doresc o sursa de alimentare cu performante superioare si o fiabilitate sporita. Aceste surse vin cu certificare 80 PLUS Bronze, Gold sau Platinum, oferind o eficienta energetica excelenta si o stabilitate ridicata a tensiunii. Cu un design modular si o functionare pasiva la incarcari mici, seria ADVAN permite gestionarea facila a cablurilor si este ideala pentru entuziastii de gaming si utilizatorii de PC-uri performante.

Destinata utilizatorilor cu cerinte extreme, seria MEGA ofera surse de alimentare cu puteri intre 1000W si 1650W. Aceste surse sunt proiectate pentru sisteme de gaming high-end, sisteme overclockate dar si statii de lucru profesionale, oferind eficienta energetica maxima si protectie avansata a circuitelor. Modelul de varf, FSP MEGA TI 1650W vine cu certificare 80PLUS Titanium precum si cu celelalte caracteristici ale seriei MEGA precum ventilator FDB si un strat de lac aplicat pe PCB (Conformal Coating) pentru o protectie suplimentara la factori externi precum umezeala.

In cadrul targului Computex 2023 am putut vedea sursa Cannon Pro 2500W, prima sursa retail de aceasta putere anuntata pe piata, SuperFlower anuntand o sursa de 2500W in 2019, dar care nu a ajuns niciodata in retail. Acum am putut vedea insa modelul ATX 3.1 al Cannon Pro 2500W care este aproape de lansare si poate sustine chiar si 4 placi video Geforce RTX 4090 gratie celor 4 conectori 12V-2×6, de data asta suportati in mod nativ si nu prin intermediul adaptoarelor.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: