Corsair anunta Obsidian 550D si Carbide 300R

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 January, 2012.

Corsair nu putea sa rateze ocazia targului CES 2012 ce se desfasoara in acest moment in Las Vegas pentru a-si prezenta cateva noi produse. Printre acestea se afla si 2 carcase deosebit de interesante: Obsidian 550D si Carbide 300R.

Obsidian 550D face parte din seria de varf a producatorului si impresioneaza atat prin aspectul deosebit de elegant cat si pentru spatiul interior generos. Am apreciat in mod special grija acordata maniacilor silentiozitatii, pe panoul lateral avem gauri pentru ventilatoare aditionale care se pt acoperi cu un capac special din cauciuc daca nu avem nimic montat acolo.

Cea de-a doua carcasa prezentata este Carbide 300R, o carcasa care ofera multe avantaje desi pretul ei este mentinut foarte jos. Aruncandu-ne o privire in interior vedem ca putem folosi si placi video high-end fara nici o problema datorita asezarii inteligente a bay-urile destinate HDD si SSD-urilor.

Preturile anuntate de Corsair sunt de 159.99$ pentru Obsidian 550D si 89.99$ pentru Carbide 300R. Mai jos puteti urmari o galerie de poze cu ambele modele prezentate.

Sursa: Corsair

.

Corsair Obsidian 550D

.

.

Corsair Carbide 300R

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: