Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 May, 2017.

Corsair Carbide Spec-04

 

Am analizat de-a lungul timpului multe carcase mainstream si high-end produse de Corsair, asadar a venit timpul sa vedem cum arata si un model entry-level. 270R si Spec-Alpha au fost modele accesibile dar astazi vom cobori stacheta chiar mai jos, tratand un nou membru al familiei Spec, mai precis Spec-04. Acesta pastreaza liniile de design modern intalnite in cazul lui Spec-Alpha, renuntand in schimb la cateva dotari pentru se incadra in pretul dorit.

Pentru brand-urile mari, segmentul entry-level este intotdeauna un subiect tabu, raportul pret / calitate fiind in mare masura decisiv pentru cumparator. Cum am vazut si in cazul lui Be Quiet! Pure Base 600, este destul de greu sa oferi o carcasa echlibrata pentru un pret acccesibil, in conditiile in care exista producatori asiatici care vin cu o calitate ok la preturi extrem de competitive.

Prin urmare, va fi interesant sa vedem cu ce vor sa ne surprinda cei de la Corsair in cazul lui Spec-04, avand in vedere ca piata entry-level este foarte aglomerata, iar batalia preturilor este in continua miscare. La o prima vedere Spec-04 arata bine, insa suntem curiosi de cum se prezinta atunci cand trecem la o analiza amanuntita.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

  1. Excelent review, felicitari! Carcasa este superba! O astfel de carcasa este perfecta pentru sistemul ce urmeaza sa il fac saptamana viitoare bazat pe Ryzen 1700x…

  2. Stiti cumva cand ca fi disponibila si la noi in Romania?

  3. Bella Post author a scris pe:

    Astept un raspuns din partea celor de la Corsair in acest sens. 🙂

Lasa-ne un comentariu: