Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 May, 2017.

Concluzii

 

Corsair Carbide Spec-04 se distinge de celelalte carcase din seria omonima (Spec-01, Spec-02, Spec-03) prin design-ul unghiular imprumutat de la Spec-Alpha, reusind sa fie mult mai atractiva. Geamul lateral cu o deschidere mai ampla permite vederea in interior, lucru pe care il apreciez, mai ales in cazul unei carcase entry-level. Combinatia coloristica negru- galben ii ofera un aer fresh lui Spec-04, fiind potrivita atat pentru un sistem office cat si pentru o masina de gaming.

Fata de Spec-Alpha, micutul Spec-04 are dimensiuni ceva mai reduse, tabla mai subtire si vine cu un singur ventilator inclus, fara fan-controller. Pretul este si el redus de la 350lei cat costa un Spec-Alpha, la aproximativ 300lei unde concureaza cu Carbide 270R Window (305lei). 270R este fara indoiala o alegere de preferat in conditiile unui pret similar, tabla mai groasa, masca pentru sursa, spatiul interior mai mare precum si aspectul elegant fiind atuuri de necontestat. Totusi, Spec-04 poate reprezenta o alternativa demna de luat in seama in momentul in care va ajunge in zona de pret 200-250 RON.

Update: Pretul confirmat de catre Corsair este de 50$, ceea ce inseamna ca ar trebui sa nu depaseasca 220-230 RON.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

  1. Excelent review, felicitari! Carcasa este superba! O astfel de carcasa este perfecta pentru sistemul ce urmeaza sa il fac saptamana viitoare bazat pe Ryzen 1700x…

  2. Stiti cumva cand ca fi disponibila si la noi in Romania?

  3. Bella Post author a scris pe:

    Astept un raspuns din partea celor de la Corsair in acest sens. 🙂

Lasa-ne un comentariu: