Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 May, 2017.

Partea din spate a tray-ului placii de baza prezinta suficiente puncte de trecere. Acestea nu sunt prevazute cu orificii cauciucate, insa compenseaza prin ranforsarea tablei, prin urmare acest lucru nu se resimte atunci cand ne apucam de lucru.

Partea din spate vine in completarea montantului interior cu inca doua posibilitatile de acomodare pentru unitatile de stocare de 2.5″, astfel incat putem avea un maxim de 5 unitati de 2.5″ / 3 unitati de 3.5″- 3 vizibile si accesibile prin partea din fata si inca 2 unitati de 2.5″ fixate pe spatele placii de baza.

Punctele de ancorare prevazute din fabrica sunt suficiente, insa as fi preferat ca spatiul dintre sasiu si panoul lateral sa fie putin mai mare (ajunge la sub 1cm in zona placii de baza). Avem noroc cu panoul lateral ce vine cu o adancitura pe partea centrala, altfel wiremanagement si inchiderea panoului lateral devenea o munca demna de Sisif.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

  1. Excelent review, felicitari! Carcasa este superba! O astfel de carcasa este perfecta pentru sistemul ce urmeaza sa il fac saptamana viitoare bazat pe Ryzen 1700x…

  2. Stiti cumva cand ca fi disponibila si la noi in Romania?

  3. Bella Post author a scris pe:

    Astept un raspuns din partea celor de la Corsair in acest sens. 🙂

Lasa-ne un comentariu: