Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 May, 2017.

Zona de control a sistemului ramane, din fericire, atasata de sasiu atunci cand decidem sa scoatem masca frontala. Aici gasim butonul iluminat de Power, un port USB 3.0, un port USB 2.0, cele doua jack-uri stereo (microfon si casti), LED-ul pentru HDD cat si nelipsitul butonul de Reset.

Partea din spate a carcasei este prevazuta cu 7 sloturi de expansiune insa in cazul de fata acestea se inlatura prin exteriorul carcasei si nu prin interior, asa cum suntem obisnuiti. Avand in vedere pretul la care este comercializata acesta carcasa, nu putem spune ca este ceva de neiertat insa este un proces care iti mananca mai mult timp atunci cand te apuci efectiv de treaba.

Pe podeaua carcasei gasim singurul filtru de praf detasabil, ce acopera in totalitate portiunea dedicata sursei (maxim 225 mm), iar picioarele cauciucate sunt suficient de inalte pentru a asigura un air-flow optim pentru aceasta. In zona sursei, pe interior, gasim portiuni cauciucate pentru a impiedica transmisia vibratiilor.. Geamul lateral transparent nu ne dezvaluie foarte mult din ce se afla in interiorul carcasei asadar vom trata mai departe ce se ascunde in spatele acestuia.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Corsair Carbide Spec-04

  1. Excelent review, felicitari! Carcasa este superba! O astfel de carcasa este perfecta pentru sistemul ce urmeaza sa il fac saptamana viitoare bazat pe Ryzen 1700x…

  2. Stiti cumva cand ca fi disponibila si la noi in Romania?

  3. Bella Post author a scris pe:

    Astept un raspuns din partea celor de la Corsair in acest sens. 🙂

Lasa-ne un comentariu: