HyperX OC Challenge – LAB501 si Kingston va invita la provocarea campionilor

Scris de: , in categoria: Stiri, in 26 November, 2011.

Iti place sa impingi sistemul la maxim? Esti pasionat de frecventa memoriilor? Visezi bandwidth cu ochii deschisi? Atunci ai nimerit la locul potrivit! Ce atatea procesoare, placi video, 3dmarci si alte povesti….Acum lansam o provocare pentru cei mai aprigi tweakeri de memorii din Romania! Impinge-ti sistemul la maxim, califica-te in finala live, si poti avea ocazia sa demonstrezi tuturor ce poti sa faci, pe viu, intr-un eveniment de zile mari. Bonus – poti sa ne vezi si pe noi la treaba, cum incercam sa obtinem cea mai mare frecventa a memoriei obtinuta vreodata! Mega-bonus – chiar daca nu te califici printre cei 6 finalisti, esti invitatul nostru la eveniment, unde, pe langa batalia dintre cei 6 finalisti si demonstratia noastra, poti sa vezi la lucru cele mai noi tehnologii Kingston HyperX, si poti sa castigi o gramada de premii absolut bestiale!!!

Acestea fiind zise, a venit momentul sa te pui pe treaba si sa nu iti faci planuri pentru 3 Decembrie. Fie ca vei participa la concurs, fie ca vei veni ca sa vezi desfasurarea de forte, noi te asteptam in Showroom-ul EMAG din Crangasi, intr-un eveniment dedicat celor cu adevarat pasionati!

Puteti afla mai multe detalii despre regulament si premii pe pagina de concurs. De asemenea, tot acolo puteti inscrie rezultatele in competitie. SUCCES!!!

Comentarii

Niciun comentariu la: HyperX OC Challenge – LAB501 si Kingston va invita la provocarea campionilor

Lasa-ne un comentariu: