Intel ofera asigurare la overclocking

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 January, 2012.

Sub numele Performance Tuning Protection Plan, cei de la Intel ofera tuturor posesorilor de procesoare din seriile K si X posibilitatea de a isi asigura procesorul contra daunelor survenite din cauza overclocking-ului. Cu alte cuvinte, contra unei sume intre 20 si 35 USD in functie de modelul procesorului pe care il aveti, puteti achizitiona o polita ce va permite o inlocuire a acestuia direct si fara nici un fel de intrebari. Modelele acoperite si sumele pe care trebuie sa le platiti sunt urmatoarele:

Intel Core i5-2500K – $20.00
Intel Core i7-2600K – $25.00
Intel Core i7-2700K – $25.00
Intel Core i7-3930K – $35.00
Intel Core i7-3960X – $35.00

Dezavantajul celor care se gandesc sa cumpere aceasta asigurare doar cand au o problema si nu preventiv e ca daca ati achizitionat-o dupa ce ati cumparat procesorul devine activa in 30 zile, asa ca probabil veti sta o luna “pe bara”. Acest program de asigurare e momentan in faza de test pe o perioada de 6 luni, si e posibil sa nu il gasiti disponibil in magazinele din Romania. Oricum, veti putea cumpara asigurarea direct de la Intel, de pe pagina Performance Tuning Protection Plan.

Comentarii

3 comentarii la: Intel ofera asigurare la overclocking

  1. mihai a scris pe:

    incredibil cum stiu astia sa stoarca bani, alta duma a mai fost cu chestia aia ce trebuia sa platesti 25-30 dolari sa iti deblocheze procesorul ca sa ai un spor de performanta, pt cei ce nu stiu intel a fabricat cateva modele de procesoare care odata cumparate , pute-ai sa iti imbunatatesti performata achitand la intel o suma de bani, iar intel iti trimitea ceva soft, si hocus pocus procesorul tau se transforma intr-un model mai bun…deci astia sunt incredibili de avari….de parca daca ti se strica procul in OC si il trimiti la garantie nu il ia

  2. Sub aspectul progresului, se ascunde foarte multaaaaaa – LACOMIE!

  3. Monstru a scris pe:

    Personal sper ca in perioada asta de teste sa nu se gaseasca destui “destepti” care sa se bage la asa ceva. Pana la urma, X si K pentru asta sunt, pentru OC. Logic, asemenea asigurare nici macar nu ar trebui sa existe…ar trebui sa fie implicita….

Lasa-ne un comentariu: