Lian-Li PC-V351 lansat: face-lift pentru PC-V350

Scris de: , in categoria: Stiri, in 21 February, 2009.

Pe o nişă de piaţă inventată şi dominată de Shuttle, câţiva producători precum Lian-Li sau Aplus au decis să acorde cumpărătorilor libertate totală în alegerea componentelor necesare construirii unui sistem HTPC puternic de tip cube (barebone micro-ATX de mici dimensiuni), prin comercializarea de carcase versatile, cu facilităţi importante de genul compatibilităţii cu surse standard, ATX, sau cu plăci video high-end, mai lungi, greu adaptabile şi în carcase obişnuite.

Lian-Li PC-V350 este o carcasă de tip cube extrem de apreciată de entuziaşti (puteţi admira aici câteva sisteme deosebite, inclusiv bazate pe sisteme de răcire cu apă), tocmai datorită atributelor deja menţionate, dar şi datorită fluxului de aer excelent produs de cele doua ventilatoare frontale de 120 mm.

Lian-Li a decis să-i aducă prin nou-lansata PC-V351 câteva modificări de fineţe: un adaptor de la un bay extern de 5.25” la unul de 3,5”, şuruburi cauciucate anti-vibraţii pentru montarea hard disk-urilor, ventilatoare mai silenţioase (cele de 120 de mm la 1000 de rpm, iar cel de 80 de mm la 1200 rpm) şi o finisare de top. Detalii suplimentare pe pagina producătorului.

Ceea ce surprinde însă este varianta de culoare roşie, o premieră pentru Lian-Li – poate că s-au gandit şi la entuziastele doritoare de astfel de sisteme de mici dimensiuni.

Mie nu-mi rămâne decât să sper că acest Rolls-Royce al carcaselor de tip cube va fi disponibil şi în România.

Comentarii

3 comentarii la: Lian-Li PC-V351 lansat: face-lift pentru PC-V350

  1. Monstru a scris pe:

    Cred ca m-am indragostit 😀

  2. spiderr a scris pe:

    promitator

  3. Frumoasă, dar micuţă.

Lasa-ne un comentariu: