Romania castiga HWBot Country CUP 2010

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 January, 2011.

Sampania s-a terminat, emotiile au trecut, si noi revenim incet, incet la treaba. Stiu ca v-am neglijat cateva saptamani, si acesta este motivul pentru care s-a intamplat acest lucru. Asa cum stiti cu totii, in 2009 am participat la prima editie HWBot Country CUP, si impreuna cu colegii din echipa de overclocking LAB501 am reusit sa castigam aceasta competitie, reprezentand Romania. Sfarsitul lui 2010 ne-a gasit pregatiti sa ne aparam titlul, intr-o infruntare care avea sa fie mult mai incisiva si mai acerba, concurentii nostrii fiind pregatiti la randul lor, si dornici sa aduca titlul in propria tara.

Intre 25 Decembrie 2010 si 25 Ianuarie 2011, peste 300 de participanti din 21 de tari s-au luptat pentru a castiga titlul de cea mai buna tara in domeniul overclocking-ului. Pe parcursul a 6 etape, in care scopul a fost obtinerea celei mai bune medii intre primele trei rezultate clasate pentru fiecare tara, overclockeri din Rusia, Romania, Grecia, Canada, Germania, Bulgaria, Portugalia, Belgia, Marea Britanie, Ungaria, Brazilia, Statele Unite, Polonia, Franta, Olanda, Suedia, Columbia, Finlanda, Africa de Sud, Italia, Indonezia si Kazakhstan au inscris zeci de rezultate, au impins la extrem un numar foarte ridicat de componente, in ceea ce este practic una dintre cele mai mari competitii internationale de overclocking din lume, HWBot Country CUP 2010. La finalul competitiei, doar 13 tari au reusit sa adune puncte, acestea fiind prezente in clasamentul de mai jos.

.

.

Da doamnelor si domnilor, imi face o deosebita placere sa admiram impreuna tabelul de mai sus, deoarece pe primul loc sta inca odata tricolorul romanesc, urmat de drapelele colegilor din Rusia (locul 2) respectiv Bulgaria (locul al 3-lea). Bulgaria a reprezentat surpriza competitiei din punctul meu de vedere, si cu ajutorul lor, intreg podiumul a ajuns sa fie dominat de estul europei, cum rar se mai intampla in ultima vreme. Nu as putea sa nu ii mentionez pe colegii din Rusia, care au luptat pana in ultimul moment si au facut ca aceasta editie sa fie si mai intens disputata decat editia anterioara. Felicitari!

In final, toate rezultatele inscrise in competitie care au adus puncte tarii noastre, au apartinut membrilor echipei de overclocking LAB501. As vrea sa le multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au ajutat pa parcursul acestei minunate infruntari, in special Poparamiro, err0r, Iubitel, i860, christiansson, DanutzuAC, Triplu_Z, dar si Cristi, Matei si Traian. De asemenea, as vrea sa va multumesc tuturor celor care ati urmarit competitia cu sufletul la gura, ne-ati incurajat si ne-ati motivat. Nici o echipa nu poate fi mare fara suporteri pe masura, si acest lucru se aplica si in cazul overclocking-ului.

Discutiile purtate pe marginea acestei competitii pot fi urmarite pe topicul deschis pe forumul nostru. Toate etapele, regulile, rezultatele inscrise in concurs si cu participantii, pot fi gasite pe site-ul oficial al competitiei, HWBot Country Cup 2010. Hai Romania!

Comentarii

12 comentarii la: Romania castiga HWBot Country CUP 2010

  1. Viorel a scris pe:

    Presupun ca si premiul din partea statului roman a fost consistent !!! 😉 Felicitari, oricum, macar voi sa le aratati din cind in cind ca romanii nu sunt doar “turisti negriciosi”…

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Premiu…stat roman…stai bre ca nu percuteaza astea doua in aceeasi propozitie =))

  3. Nu stiu cum reusiti sa participati si la concursuri si sa realizati teste de zeci de pagini…respect!

    Dar cel mai tare ma bucura ca intra straini pe acest site si folosesc google translate pentru a va citi articolele.

  4. DaniCJ a scris pe:

    Felicitari !

  5. aurel a scris pe:

    Tin sa va felicit și eu, țineți-o tot asa. Daca ați avea un site în limba engleza ați concura cu site-urile consacrate de pe afara

  6. Alexb a scris pe:

    Felicitari pentru o munca sustinuta si recunostinta binemeritata 🙂

  7. Felicitari ! Macar in acest domeniu sa se auda si de Romania asta… ca in rest numa de bine nu se aude.

  8. giovanni a scris pe:

    felicitari!!!

  9. ingerulol a scris pe:

    Stima si respect ! Felicitarile mele ! Bravo bajeti !

  10. Mugurel Necoara a scris pe:

    Felicitari si la mai multe premii!

  11. sergyuHD a scris pe:

    Felicitari !

  12. Felicitari din nou!

Lasa-ne un comentariu: