Te asteptam la LSE LANParty v16 – Winter’s Refresh

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 November, 2016.

LSE LANParty v16

 
lanparty
 

Tam…parararam…pararam… muzica motivationala aici.

Operatiunea LSE LanParty v16 este gata sa inceapa!

Nume de cod – Winter’s Refresh
Cand – Sambata, 19 Noiembrie
Unde – Rectorat UPB
Cine – Liga Studentilor Electronisti, LAB501 si prietenii

Sunteti gata pentru cel mai marte lanparty de tipul “bring your own computer” din Romania? Perfect! Va asteptam Sambata, 19 Noiembrie, in Rectoratul UPB pentru a ne distra pe cinste impreuna! Competitiile oficiale LANParty by LSE sunt clasice deja si aduna, editie de editie, atat profesionisti, cat si amatori cu o puternica dorință de afirmare. DotA2(5v5), LoL(5v5), FIFA 17(1v1), HS(1v1), CS:GO(5v5) – acestea sunt jocurile la care am avut peste 300 de jucatori inscrisi în faza de preliminarii. Ca in fiecare an, echipa LAB501 va fi prezenta la fata locului pentru a va incanta cu demonstratii de overclocking cu azot lichid, live modding precum si premii pe masura.

Prietenii de la evoMAG va asteapta cu un turneu de HotS, pe calculatoare performante. De asemenea, veti mai putea juca RAINBOW 6 si, desigur, va veti putea inscrie la multiple tombole! Plus multe premii pregătite pentru MK X!

GIGABYTE, stand-ul nelipsit de la LANParty by LSE, va fi în acelasi loc central, cu surprize pe masura. Aici veti putea admira pe viu sistemul GIGABYTE G30, iar echipa LAB501 v-a pregatit o demonstratie live de modding, avandu-l ca invitat special pe Papa Jock

LENOVO v-au pregatit turnee de LoL 1V1 si CS GO, pe calculatoare pe care orice gamer si-ar dori sa le aiba acasa! Zeci de premii, gaming si nu in ultimul rand o demonstratie de overclocking cu azot lichid marca LAB501

Ursus va asteapta cu o surpriza si va „pozeaza” in cele mai tari ipostaze din cadrul LANParty by LSE!

Viziteaza stand-ul RedBull, serveste-te cu o doza, relaxează-te in lounge, joaca-te pe Kinekt si castiga RedBull si pentru acasa.

Battlekon vor fi prezenți si la această editție, organizand turneu de MK X, dar si de Streetfighter 5. Premii oferite de evoMAG!

Escobar vor fi cei care te vor intampina chiar la intrare, pregatiti sa-ti ofere cea mai buna cafea pe care ai baut-o vreodata.

Nu uitam de competitia de COSPLAY, ce se va desfasura incepand cu ora 12:30

Si daca inca nu te-am convins, vizioneaza clip-ul de mai jos ca sa vezi cum a fost editia V15…

LANParty v.16 codename „Winter’s Refresh” este un eveniment sponsorizat de: LAB501, EVOMAG, URSUS, LENOVO, GIGABYTE, TRUST GAMING, ACER, BITDEFENDER, LOGITECH, GENESYS, NOCTUA, MARVO, HYPERX, SKULLCANDY, SEASONIC, THERMALTAKE, REDRAGON, SEGOTEP, GATEWAY, ASTRO, IDM eSports, Aqua Carpatica, REDBULL.

Va asteptam!!!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: