Corsair Carbide 270R – Brotherhood of Steel

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 9 November, 2017.

Concluzii

 

ComponentaModelPret
TOTAL14.090 lei
CoolerCorsair H110i GTX600 lei
MemoriiVengeance RGB 32GB DDR4-3000 CL152100 lei
Placa de bazaMSI Z270 XPower Gaming Titanium1500 lei
Placa videoMSI Geforce GTX 1080 Ti Lightning Z4800 lei
ProcesorIntel Core i7 7700K1550 lei
SSDCorsair Force MP500 240GB750 lei
CarcasaCorsair Carbide 270R Window300 lei
SursaCorsair TX750M500 lei
Placa de sunetCreative Sound BlasterX AE-5720 lei
ControllerCorsair Commander Pro330 lei
Benzi RGBCorsair RGB LED Lightning Kit120 lei
Ventilatoare Corsair HD140 RGB (dual pack)2 x 300 lei
Corsair HD120 RGB120 lei
Materiale modding2 x spray vopsea + 1 x lac + stickere100 lei

 

Tocmai am putut vedea in acest articol cum am construit un sistem frumos si performant pentru 3050 euro, doar unitatea, fara periferice. Desi poate parea mare, pretul scade destul de mult daca optam pentru doar 16GB RAM in loc de 32GB, sau daca ne multumim cu un Geforce GTX 1070 Ti sau GTX 1080. Desi noi am folosit benzile din pachetul lui Lightning Node Pro, in tabelul de mai sus am trecut pachetul de 2 benzi RGB magnetice pentru ca exact atatea am folosit (nu am simtit nevoia de mai multe avand in vedere lumina abundenta emisa de cele 5 ventilatoare).

Problema este ca dupa ce am vazut cat de bine arata Corsair Carbide 270R vopsita in argintiu, nu prea mai pot sa ma uit la varianta originala neagra. Mi se pare ca logo-ul Brotherhood of Steel complementeaza foarte bine panoul din spate, velele si logo-ul Corsair sunt bine proportionate si umplu foarte bine fata si lateralul din partea cealalta a carcasei. Nu avem custom loop sau hard tubing pentru a face interiorul sa iasa in evidenta dar totusi combinatia luminoasa intre argintiu, alb si negru il fac sa fie foarte placut ochiului (e mult mai usor oricum sa luminezi argintiul decat negru).

Performanta sistemul este evident una de top, placa video GTX 1080 Ti ruland la peste 2GHz impreuna cu procesorul cu 8 fire de executie ce urca la 4.5GHz, reusind sa nu impuna o limitare, indiferent daca vorbim de gaming sau de activitati ce presupun procesare multithread. Pot lauda din nou ventilatoare din gama HD a celor de la Corsair, acestea ramanand in continuare preferatele noastre. Interconectarea si modularitatea sistemului Link sunt si ele de apreciat, am putut conecta Commander Pro la modulul de lumini ce vine cu ventilatoarele HD precum si cu benzile RGB magnetice din pachetul lui Node Pro. Software-ul este si el destul de stabil o data ce te obisnuiesti cu modul ingineresc de a configura toate dispozitivele conectate.

Asa cum era de asteptat, sistemul este mai aratos decat in poze, dar cine stie poate o sa aveti ocazia sa il admirati in cadrul unui seminar marca Lab501. Pana atunci insa astept parerile voastre in sectiunea de comentarii sau pe forumul nostru, unde putem sta de vorba mai in amanunt.

 

 

Comentarii

8 comentarii la: Corsair Carbide 270R – Brotherhood of Steel

  1. ropittbul a scris pe:

    Minunata carcasa .Are si geam , gata este de cumparat !
    Intelg Corsair azi Corsair maine dar faceti niste review-uri si la carcase Lian Li ( asta este un ex ) .
    De poze colorate de la nu stiu ce adunare toata lumea este satula.
    Un ex : PC-Q39G Asa ceva as vrea sa vad trecuta preintr-un review .

  2. Monstru a scris pe:

    Cool! Spune-le tu celor de la Lian-Li sa trimita carcasele si facem noi prezentarea…

  3. ropittbul a scris pe:

    Nu sunt ironic , chiar nu .
    Sincer nu crezi ca lab-ul este imbacsit de produse Corsair . Ok am inteles memorii carcase surse fanuri etc. Sper sa nu se apuce sa produca si penare . Folositi distribuitorii sau alte surse , pana la urma conteaza produsul . Nu toti cumpara numai in Ro plus ca daca nu ma interesau review-urile de la site nu mai postam .

  4. Monstru a scris pe:

    Site-ul este imbacsit de produsele celor care trimit sample-uri. Ca o coincidenta, trimit multe produse cei care chiar vand pe aici. Lian Li, din pacate, nu are distribuitor autorizat, deci nu sunt foarte interesati de piata asta.

    Nu ma intelege gresit, eu as testa oricum pentru ca stiu ca cititorii nostri pot cumpara de pe Caseking, de exemplu. Problema este ca brand-ul nu o vede asa – eu scriu in Romana, ei nu vand aici, de ce sa iroseasca sample-uri.

    Cam asta este problema. Ca fapt divers, poate ai observat ca in ultimii 2 ani am testat 10 SSD-uri NVMe de la 5 brand-uri. Cel prezentat in articolul asta nu se numara printre ele, pentru ca… nu se comercializeaza la noi.

    Per total, toata treaba asta nu este chiar atat de simpla precum crezi. Sa nu iti inchipui ca eu nu as testa Lian Li, Epic Gear, etc.

  5. nikobadboy a scris pe:

    Monstrule uite aici ceva ce te-ar putea interesa, idei pe viitor…
    https://www.youtube.com/channel/UCF53BHyhrI_Pgqv2FyNd5yA
    sper sa nu fiu banat, e referitor la modificarea pc-urilor.

  6. Curiosu a scris pe:

    cum sa pui radiatorul sa sufle caldura in interior? sau este de poze buildu, ca oricum nu o sa fie incins de un nebun 24/24 365 zile pe an.

  7. Monstru a scris pe:

    niko – il cunoastem pe JP 🙂

  8. matose Post author a scris pe:

    @curiosu: Pentru a avea temperaturi mai bune pe procesor am preferat aceasta abordare. De asemenea, cele 3 ventilatoare (spate si sus) scot aerul cald din interior.

Lasa-ne un comentariu: