Corsair Carbide 270R – Brotherhood of Steel

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 9 November, 2017.

Corsair Link

 

Inainte sa vedem cum arata sistemul pornit, trebuie sa configuram iluminarea folosind software-ul proprietar, Corsair Link. Pe langa monitorizarea tuturor parametrilor vitali sistemului (temperaturi, viteze ventilatoare, frecvente, latente), prin intermediul Link putem seta profile pentru ventilatoare (noi am folosit pentru teste profilul Quiet) precum si personaliza iluminarea RGB prezenta in sistem.

Cum tema abordata presupune simplitate am configurat toate luminile pe culoarea alba folosind Corsair Link pentru memorii, ventilatoare si cele 2 benzi. Placa video si placa de sunet au fost configurate folosind software-ul proprietar fiecarui producator in parte: MSI si Creative. Pot fi obtinute diferite combinatii de culori, insa noi ne-am limitat la un sistem luminos si curat!

 

 

Tinand cont de faptul ca singura banda LED din partea din fata este jos si lumineaza masca sursei, va puteti da seama cu usurinta cata lumina emit ventilatoarele. Lumina din partea de jos, precum si cea din spate, vine de la benzile amplasate in acele zone, pana acum rezultatul obtinut fiind pe masura asteptarilor si a timpului indelungat de planificare. Urmeaza o scurta galerie, asadar acum puteti scoate floricelele din cuptorul cu microunde.

 

 

Comentarii

8 comentarii la: Corsair Carbide 270R – Brotherhood of Steel

 1. ropittbul a scris pe:

  Minunata carcasa .Are si geam , gata este de cumparat !
  Intelg Corsair azi Corsair maine dar faceti niste review-uri si la carcase Lian Li ( asta este un ex ) .
  De poze colorate de la nu stiu ce adunare toata lumea este satula.
  Un ex : PC-Q39G Asa ceva as vrea sa vad trecuta preintr-un review .

 2. Monstru a scris pe:

  Cool! Spune-le tu celor de la Lian-Li sa trimita carcasele si facem noi prezentarea…

 3. ropittbul a scris pe:

  Nu sunt ironic , chiar nu .
  Sincer nu crezi ca lab-ul este imbacsit de produse Corsair . Ok am inteles memorii carcase surse fanuri etc. Sper sa nu se apuce sa produca si penare . Folositi distribuitorii sau alte surse , pana la urma conteaza produsul . Nu toti cumpara numai in Ro plus ca daca nu ma interesau review-urile de la site nu mai postam .

 4. Monstru a scris pe:

  Site-ul este imbacsit de produsele celor care trimit sample-uri. Ca o coincidenta, trimit multe produse cei care chiar vand pe aici. Lian Li, din pacate, nu are distribuitor autorizat, deci nu sunt foarte interesati de piata asta.

  Nu ma intelege gresit, eu as testa oricum pentru ca stiu ca cititorii nostri pot cumpara de pe Caseking, de exemplu. Problema este ca brand-ul nu o vede asa – eu scriu in Romana, ei nu vand aici, de ce sa iroseasca sample-uri.

  Cam asta este problema. Ca fapt divers, poate ai observat ca in ultimii 2 ani am testat 10 SSD-uri NVMe de la 5 brand-uri. Cel prezentat in articolul asta nu se numara printre ele, pentru ca… nu se comercializeaza la noi.

  Per total, toata treaba asta nu este chiar atat de simpla precum crezi. Sa nu iti inchipui ca eu nu as testa Lian Li, Epic Gear, etc.

 5. nikobadboy a scris pe:

  Monstrule uite aici ceva ce te-ar putea interesa, idei pe viitor…
  https://www.youtube.com/channel/UCF53BHyhrI_Pgqv2FyNd5yA
  sper sa nu fiu banat, e referitor la modificarea pc-urilor.

 6. Curiosu a scris pe:

  cum sa pui radiatorul sa sufle caldura in interior? sau este de poze buildu, ca oricum nu o sa fie incins de un nebun 24/24 365 zile pe an.

 7. Monstru a scris pe:

  niko – il cunoastem pe JP 🙂

 8. matose Post author a scris pe:

  @curiosu: Pentru a avea temperaturi mai bune pe procesor am preferat aceasta abordare. De asemenea, cele 3 ventilatoare (spate si sus) scot aerul cald din interior.

Lasa-ne un comentariu: