Corsair Obsidian 650D – Eleganta compacta

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 July, 2011.


.
La capitolul airflow carcasa sta foarte bine, venind din fabrica cu 3 ventilatoare gata montate: 2 x 200mm si 1 x 120mm. Admisia aerului se realizeaza prin ventilatorul de 200mm amplasat frontal si prin cel al sursei amplasat jos, in timp ce aerul cald este evacuat prin cele 2 ventilatoare amplasate in partea superioara (1 x 200mm + 1 x 120mm). Daca vrem sa montam un sistem de watercooling este posibil, Corsair echipand 650D cu 2 orificii prin care se pot trece furtunele.

Panourile laterale se monteaza si demonteaza extrem de usor, tot ce trebuie facut este sa apasati cele 2 manere. Pentru cei care prefera sa isi admire sistemul des, Obsidian 650D vine cu un geam lateral din plexiglass ce va lasa sa priviti in voie componentele din interior.
.

.

Pentru ca sursa sa-si poata trage suficient aer carcasa este inaltata ceva mai mult decat de obicei, picioarele fiind din plastic dar la contactul cu podeaua existand bucati de cauciuc.

.Comentarii

10 comentarii la: Corsair Obsidian 650D – Eleganta compacta

 1. borza a scris pe:

  super carcasa. fata de haf 922 al meu are si filtre si controler de turatie. si e mai scumpa dar merita diferenta.
  felicitari pt review. scurt si obiectiv.

 2. fubu a scris pe:

  Frumoasa carcasa, design elegant insa pretul este totusi mare din punctul meu de vedere.

 3. Vivio a scris pe:

  E păcat că la așa bani au pus un sistem slăbuț de atenuare a vibrațiilor HDD. Pare suspect de asemănător cu cel la carcasea mea actuală: Cooler Master HAF 932.

  În rest pare un produs bun.

 4. Dinu a scris pe:

  Cam scumpa

 5. Simdra a scris pe:

  Pretul este in scadere..a ajuns chiar pe la 750-760 la comanda pe net….dar tot cred ca este cam mare..felicitari pt review asemenea.

 6. Da, cam scumpa. dar arata foarte bine. Simpla, compacta… fara “briz brizuri”

 7. BauBau a scris pe:

  Arata excelent carcasa, dar din pacate privind raportul calitate/pret nu pote concura cu Antec 300 de exemplu care arata similar si costa 250 de lei.

 8. matose Post author a scris pe:

  Comparatia cu Antec 300 e deplasata total si o insulta pentru Obsidian :). Nu se poate compara la nici un aspect: calitate, dotari, ergonomie, estetica, etc

 9. BauBau a scris pe:

  Ma refeream la raportul calitate/pret, iar sincer sa-ti spun antec 300 arata excelent daca ma gandesc ca e cu 500 de lei mai ieftina :). Decat in cazul in care nu ai pe ce sa cheltuiesti 5 milione recomand carcasa asta in favoarea Antecului.Nu-si justifica pretul.

 10. dellbell a scris pe:

  Da, e doar o insulta grosolana comparatia cu antec trei sute.
  Nu poti compara un logan cu un Ferrari.

  Bijuterie carcasa asta si cand vrei bijuterii, scoti mai multi bani din buzunar.

Lasa-ne un comentariu: