Corsair Obsidian 650D – Eleganta compacta

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 July, 2011.


.

Concluzii

.

Corsair Obsidian 650D este o carcasa excelenta din toate punctele de vedere, avand toate atributele pe care eu le apreciez la o carcasa: sobrietate, calitate, e incapatoare si ergonomica. Totusi, o astfel de carcasa nu putea fi ieftina si va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 800RON pentru ea, un pret ce poate parea mare pentru un midi-tower. Pentru mine Corsair Obsidian 650D este tot ceea ce mi-am dorit sa vad la o carcasa si daca lab501 ar acorda premii, aceasta carcasa cu siguranta ar primi unul.

Singurul dezavantaj pe care il vad la aceasta carcasa reprezinta faptul ca porturile USB 3.0 frontale au fire care se conecteaza direct in spate la placa de baza, un header intern ar fi fost mult mai comod. Desi nu este foarte important am considerat ca merita mentionat si acest aspect, totusi unele companii printre care si Bitfenix au anuntat adaptoare care sa rezolve problema. Acestea se vor comercializa separat si, din informatiile mele, nu vor depasi 30RON.

.

Comentarii

10 comentarii la: Corsair Obsidian 650D – Eleganta compacta

 1. borza a scris pe:

  super carcasa. fata de haf 922 al meu are si filtre si controler de turatie. si e mai scumpa dar merita diferenta.
  felicitari pt review. scurt si obiectiv.

 2. fubu a scris pe:

  Frumoasa carcasa, design elegant insa pretul este totusi mare din punctul meu de vedere.

 3. Vivio a scris pe:

  E păcat că la așa bani au pus un sistem slăbuț de atenuare a vibrațiilor HDD. Pare suspect de asemănător cu cel la carcasea mea actuală: Cooler Master HAF 932.

  În rest pare un produs bun.

 4. Dinu a scris pe:

  Cam scumpa

 5. Simdra a scris pe:

  Pretul este in scadere..a ajuns chiar pe la 750-760 la comanda pe net….dar tot cred ca este cam mare..felicitari pt review asemenea.

 6. Da, cam scumpa. dar arata foarte bine. Simpla, compacta… fara “briz brizuri”

 7. BauBau a scris pe:

  Arata excelent carcasa, dar din pacate privind raportul calitate/pret nu pote concura cu Antec 300 de exemplu care arata similar si costa 250 de lei.

 8. matose Post author a scris pe:

  Comparatia cu Antec 300 e deplasata total si o insulta pentru Obsidian :). Nu se poate compara la nici un aspect: calitate, dotari, ergonomie, estetica, etc

 9. BauBau a scris pe:

  Ma refeream la raportul calitate/pret, iar sincer sa-ti spun antec 300 arata excelent daca ma gandesc ca e cu 500 de lei mai ieftina :). Decat in cazul in care nu ai pe ce sa cheltuiesti 5 milione recomand carcasa asta in favoarea Antecului.Nu-si justifica pretul.

 10. dellbell a scris pe:

  Da, e doar o insulta grosolana comparatia cu antec trei sute.
  Nu poti compara un logan cu un Ferrari.

  Bijuterie carcasa asta si cand vrei bijuterii, scoti mai multi bani din buzunar.

Lasa-ne un comentariu: