Fractal Design Define Nano S – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 February, 2016.

Analiza exterioara

 
La prima vedere, carcasa pare a fi Define S. Ne dam seama insa dupoa raportul dintre restul carcasei si fantele de aerisire din partea din fata ca avem de-a face cu o carcasa mai mica. Atat aspectul cat si principiul de functionare sunt similare cu ceea ce am vazut in cazul lui Define S.

Lateralele sunt prinse in thumb-screws, masca frontala este simpla, fara nici un orificiu, cu admisiile pe laterale iar front-panel-ul este dispus imediat deasupra mastii frontale. Latura inferioara este protejata cu ajutorul unui filtru de praf, in timp ce latura superioara este acoperita cu un capac detasabil, in cazul in care dorim sa montam acolo un radiator.

 

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-02a

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Comentarii

2 comentarii la: Fractal Design Define Nano S – Prezentare

  1. vibeup a scris pe:

    bine ca au modificat sa poti scoate filtru de sub carcasa prin fata ca tot omul….ce imi scapa aici cum scoti filtrul din fata ? este acolo tot o usa sau este de forma? in rest acelasi design plictisit ca si in industria auto… o facem o leaca mai mica pune un nume nano, micro, XL, XXL. sunt curios cat de mult vibreaza tabla daca pui un hard de 3.5

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Carcasa are aproape 5Kg iar laterala fara geam este ranforsata cu material fono-absorbant. Slabe sanae sa vibreze.

    Filtrul din fata se scoate demontand masca frontala.

Lasa-ne un comentariu: