Fractal Design Define Nano S – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 February, 2016.

Concluzii

 
Fractal Design Define Nano S nu a aparut inca in magazinele de la noi, insa pretul sau este mai mic cu 10 USD decat al versiunii ATX, care in momentul de fata costa 430/480 RON in Romania (fara/cu geam), prin urmare avem de-a face cu o noua carcasa Fractal Design in zona ~400 RON. Tinand cont ca discutam despre un produs high-end, cu o calitate a constructiei ireprosabila, este clar ca avem de-a face cu un nou best-buy.

Daca Define S a fost un succes, atunci Define Nano S este o continuare fireasca a acestui succes in zona m-ITX, aducand aceeasi abordare non-conformista pasionatilor sistemelor de mici dimensiuni. Nu avem de-a face cu un design excentric, cu exagerari sau solutii care arata bine pe hartie dar nu sunt practice in realitate.

Nu, Define Nano S este construita in jurul principiilor care au stat la baza lui Define S – calitate, functionalitate si posibilitati care pana la urma depind doar de imaginatia utilizatorului care isi va construi un PC in aceasta carcasa. Daca doriti un sistem mic, sobru dar puternic, Define Nano S il poate adaposti fara probleme. Pe de alta parte, daca sunteti pasionati de modding sau water-cooling, afirmatia anterioara ramane valabila. Pe baza lui Nano S puteti construi o bestie de sistem, atat puternic cat si aratos.

La final nu pot decat sa ma declar multumit de Define Nano S – este exact genul de carcasa in care mi-as construi eu urmatorul PC (probabil o sa o si fac). Intr-un domeniu pe care credeai ca le-ai vazut pe toate, este placut sa vezi ca uneori cineva te mai poate uimi, iar cei de la Fractal imi ofera in continuu aceasta senzatie de cativa ani de zile.

 
Outro

Comentarii

2 comentarii la: Fractal Design Define Nano S – Prezentare

  1. vibeup a scris pe:

    bine ca au modificat sa poti scoate filtru de sub carcasa prin fata ca tot omul….ce imi scapa aici cum scoti filtrul din fata ? este acolo tot o usa sau este de forma? in rest acelasi design plictisit ca si in industria auto… o facem o leaca mai mica pune un nume nano, micro, XL, XXL. sunt curios cat de mult vibreaza tabla daca pui un hard de 3.5

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Carcasa are aproape 5Kg iar laterala fara geam este ranforsata cu material fono-absorbant. Slabe sanae sa vibreze.

    Filtrul din fata se scoate demontand masca frontala.

Lasa-ne un comentariu: