Fractal Design Torrent – Part I – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 August, 2021.

Fractal Design Torrent

 
Salutare si bine v-am regasit dragilor! Iara ca astazi a venit momentul sa discutam despre o noua carcasa de la Fractal Design, ceea ce reprezinta intotdeuna un motiv de bucurie pentru fanii sistemelor high-end si ai carcaselor elegante. De aceasta data insa, avem de-a face cu o lansare importanta, deoarece Fractal Design lanseaza astazi o noua serie de produse, care difera considerabil fata de ceea ce am vazut pana acum in portofoliul producatorului suedez.

Nu, la capitolul calitate a constructiei si ergonomie nu avem de-a face cu diferente, modelul lansat astazi facand parte din gama high-end si beneficiind de toate avantajele pe care le au carcasele Fractal Design. Pe de alta parte, la capitolul arhitectura interna / flux de aer, Fractal Design Torrent reprezinta un nou capitol pentru Fractal Design, fiind o carcasa complet diferita fata de ceea ce au produs acestia pana acum.

Astfel, Fractal Design Torrent este optimizata pentru obtinerea unui flux de aer cat mai ridicat, fara a face insa compromisuri la capitolul protectie impotriva prafului, aspect sau ergonomie. Nu in ultimul rand, astazi se lanseaza si o noua serie de surse, mai precis Fractal Design ION2, precum si o serie de ventilatoare care au directa legatura cu carcasa, mai precis Fractal Design Dynamic X2 GP-18 si Fractal Design Prisma AL-18 PWM ARGB.

Cu alte cuvinte, avem despre ce discuta astazi, asa ca va invit sa va faceti comozi in fata calculatorului sau a smartphone-ului, sa va inarmati cu bautura racoritoare preferata si sa vedem impreuna ce lanseaza astazi cei de la Fractal Design, cum arata Torrent si mai ales de ce este capabila.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Fractal Design Torrent – Part I – Prezentare

Lasa-ne un comentariu: