FSP Raider 750 W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 February, 2013.

FSP Raider 750W

 

FSP Group este una dintre cele mai vechi firme producatoare de surse de pe piata, fiind infiintata in 1993. Electronica dezvoltata de inginerii companiei taiwaneze se regaseste atat in modelele vandute de alte firme cat si in produsele proprii, vandute sub brand-ul FSP. Portofoliul lor include o gama variata de modele, de la Aurum 92+ de mare eficienta pana la cele mai accesibile, precum Raider.

Dupa cum m-au tradat titlul si thumbnail-ul, astazi vom arunca o privire asupra modelului entry-level, mai accesibil, care este Raider. Tot mai multi oameni cauta pentru sistemul lor o sursa cat mai ieftina dar in acelasi timp de incredere si fiabila, tocmai acesta fiind scopul pe care FSP Raider vrea sa il indeplineasca.

In comparatie cu sursele mai scumpe, lui Raider-ului ii lipsesc multe dintre dotarile lor precum cablurile modulare sau functionarea fanless la incarcari mici. Fiind, asadar, o sursa simpla, ramane de vazut numai cum se descurca Raider-ul in practica. Modelul de 750W primit de noi in teste pune la dispozitie patru conectori PCI-Express, asa ca vom putea observa cum se descurca sursa chiar si cu un sistem dual-GPU. Sa purcedem asadar, cu scopul de a raspunde la urmatoarea intrebare: merita cumparat Raider-ul atunci cand bugetul e restrans?

 

K5__9293

 

Comentarii

Un comentariu la: FSP Raider 750 W – Test practic

  1. LUC a scris pe:

    Buna ziua, am pentru un sistem, cu procesor Intel Xeon Processor E5-2620 95w, 32Gb RAM, placa video Quadro 4000 sau GTX570 si 6 HDD-uri de 2Tb 7200 RPM, ce sursa imi recomandati? Dar o carcasa spatioasa cu airflow bun? Mentionez ca doresc un sistem cat se poate de silent. Multumesc!

Lasa-ne un comentariu: