High Power Element Bronze 600W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 September, 2011.

Brandul High Power – sau Sirtec cum mai este cunoscut in Romania, apartine de Sirfa Electronics Co. cu sediul in Taiwan, ce are o traditie de peste 20 ani in constructia de surse. In Romania sursele High Power se bucura de un succes ridicat, in principal datorita raportului foarte bun pret / calitate.

Desi High Power are si modele high-end foarte interesante single-rail cu certificari Gold sau Platinum, noi am ales pentru acest test o sursa mainstream ce se potriveste mai bine cu puterea de cumparare a majoritatii romanilor: High Power Element Bronze 600W (HPC-600-B12S).

Pentru a atrage atentia si celor care nu sunt fani ai marcii, va spun ca aceeasi electronica din seria Element Bronze o putem gasi si in sursele OCZ din seria ZS.

.

Comentarii

8 comentarii la: High Power Element Bronze 600W – Test practic

 1. Alex a scris pe:

  Felicitari pt review, din categoria asta isi cumpara multi surse si cum la High Power cam lipsesc, prinde bine.
  Cat despre sursa, s-a comportat mai bine decat ma asteptam; nu credeam sa dea mai mult mult decat valorile de pe eticheta, mai ales la o variatie ok a rail-urilor.

 2. Alin a scris pe:

  Eu, personal am optat pt OCZ StealthXStream v2 600W OCZ600SXS2 la un pret de 290 RON si am citit review-uri externe si poate duce in jur de 720W.
  Felicitari pt review si tine-ti tot asa!

 3. ZEE a scris pe:

  Pacat ca n-are mufele slevuite era prea frumos la banii astia.

 4. sober a scris pe:

  Salut,

  In ultima vreme am avut experiente neplacute cu sursele, veneau cu coil noise. Din cate am putut sa deduc coil noiseul era produs de transformatorul mic.

  Din poze vad la aceasta sursa doar un transformator mare, nu are un al doilea transformator mai mic?

 5. matose Post author a scris pe:

  Coil noise-ul vine de obicei de la bobine si nu de la transformator. Sunetul produs de transformator este un bazait constant

 6. Nu recomand surse de la sirtec, am avut tot felul de probleme cu ele.

 7. Andrei a scris pe:

  Mie mi s-a ars fix dupa 6 zile. Nu vreau sa generalizez, dar acum stau cu frica. MMi-a fost inlocuita pe garantie, dar o saptamana m-a lasat fara PC. Si cand se iintampla o data, te astepti sa o patesti si a doua oara. Sper totusi ca nu.

 8. mihai a scris pe:

  fratilor sursa este pocnitoare zice ca este certificata bronze(adica 85+) dar dupa rezulatatul de consum nu se incadreaza nici in 80+.
  Faceti calculul simplu daca in load sau idlle stock are diferenta intre consumul AC si consumul DC de 22%(din 100% eficienta) adica 78% efienta reala poate fi o mica marja 1-2%plus-minus dar nesemnificativ.

Lasa-ne un comentariu: