High Power Direct12 BR 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 June, 2012.

 

Prin prisma preturilor relativ scazute si a performantelor cinstite, unul dintre cei mai des recomandati producatori de surse in comunitatile IT romanesti a ajuns sa fie Sirtec, cunoscuti ca High Power sau SIRFA, companie cu o vasta experienta pe piata surselor.

Astazi nu primim in vizita unul dintre modelele ieftine, convenabile, care au facut numele de Sirtec atat de cunoscut la noi, ci unul situat ceva mai sus pe piata, Direct12 BR 850W.

Ideea care sta la baza seriei Direct12 este aceea de a avea un singur rail de +12v de amperaj mare, ca sa poata satisface si cele mai gurmande placi video sau procesoare, chiar si in conditii de overclocking, fara sa fie nevoie de o echilibrare a sarcinii pe mai multe rail-uri; cu alte cuvinte o constructie single-rail. Trebuie mentionat ca exista doua versiuni ale seriei: BR, certificata 80Plus Bronze, respectiv SV, certificata 80Plus Silver, iar modelul testat azi face parte din prima categorie.

Asa deci, astazi vom testa o sursa pe placul nostru, celor de la LAB501, care ar trebui sa faca fata sistemului multi-GPU pe care l-am pregatit… cel putin in teorie.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: High Power Direct12 BR 850W – Test practic

  1. Frumos si foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: