High Power Direct12 BR 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 June, 2012.

 

Rezultate

 

 

Comportamentul sursei a fost foarte bun, variatia maxima inregistrata a fost de 1.63% pe rail-ul de +12v la alimentarea placii video; cu o tensiune de 12.24v in idle asta inseamna ca valoarea ei nu a scazut sub 12v.

M-am oprit din testat sub puterea nominala, intrucat OCP-ul intra imediat ce atingeam 1050W consum de la priza, adica ~870W putere livrata. Acest lucru este normal, pentru ca cei mai mari consumatori din platforma noastra de test se alimenteaza de la +12v, unde sursa garanteaza 750W insa nu mai mult. Chiar si asa, cu OCP-ul foarte aproape de eticheta, electronica pare bine echilibrata pentru ce ar trebui sa faca aceasta sursa, de unde si rezultatele bune obtinute.

Folosirea unui ventilator cu rulment duce din pacate la aparitia unui zgomot de motor, care poate fi mai mult sau mai putin enervant, in functie de urechile celui care asculta. Oricum Direct12 850W nu ar fi putut fi inclusa in categoria surselor super-silent, dar acest zgomot mecanic se aude mult mai usor decat aerul miscat de ventilator. Se poate totusi ca aceasta problema sa fie valabila numai pentru sample-ul primit la teste.

 

Comentarii

Un comentariu la: High Power Direct12 BR 850W – Test practic

  1. Frumos si foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: