High Power Direct12 BR 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 June, 2012.

 

Concluzii

 

La un pret de ~570RON, High Power Direct12 BR 850W ofera un raport pret/performanta foarte atractiv ceea ce face sa fie usor de recomandat pentru cei care cauta o sursa de putere ceva mai mare.

Consider ca doua lucruri ar putea fi imbunatatite la aceasta sursa. Primul este atentia acordata in ceea ce priveste constructia, in special la sleeve-ul cablurilor. Al doilea este nivelul de zgomot: viteza de rotatie a ventilatorului nu ar fi o problema, chiar daca aerul miscat va fi auzit de cei cu urechea mai sensibila, mai deranjant este zgomotul produs de rulmentul ventilatorului, un compromis facut in favoarea fiabilitatii. Se poate, si chiar sper, ca alte exemplare sa fie mai discrete din acest punct de vedere.

Recapituland, performantele lui High Power Direct12 BR 850W sunt excelente pentru bugetul in care se incadreaza iar sursa poate tine in frau chiar si un sistem multi-GPU gurmand. Alaturi de pretul relativ scazut, aceasta face ca produsul sa reprezinte o optiune viabila pentru cei in cautarea unei surse de putere ceva mai mare, dar cu buget limitat.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: High Power Direct12 BR 850W – Test practic

  1. Frumos si foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: