High Power Direct12 BR 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 June, 2012.

 

Cutia in care vine sursa va fi usor de recunoscut pentru oricine, pentru ca verdele alaturi de bronz asigura un contrast care nu poate fi ignorat. Pe fata ambalajului, dominata de poza sursei, sunt prezentate si principalele caracteristici: un singur rail de +12v, ventilator cu o suprafata asemeni mingilor de golf si utilizarea condensatorilor japonezi, atat de tip solid cat si electrolitici.

Inauntru gasim pe langa sursa, bineinteles, cablurile si accesoriile clasice, ambalate separat: cablul de alimentare, suruburile de prindere, 3 curele de tip velcro si un sticker High Power.

 

 

 

 

Design-ul adoptat este consacrat pentru High Power: finisaj negru, mat, cu un ventilator alb cu acel profil de minge de golf. Asa cum ne puteam astepta in aceasta categorie de surse, materialele folosite nu sunt chiar cele mai grozave – tabla nu e prea groasa iar sleeve-ul cablurilor este destul de rar, plus ca acesta lipseste intre doi conectori de pe acelasi cablu. Cu toate acestea constructia este solida, asa ca nu vor aparea zgomote datorate vibratiilor.

 

 

 

Pe spatele sursei se gaseste eticheta cu specificatiile electronice, care sunt in linie cu aspiratiile modelului. Astfel, rail-ul de +12v este capabil de 62.5A, adica 750W, in timp ce rail-ul de +5v poate duce 30A, iar cel de +3.3v 28A. Cum in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v, acestea vor fi mai mult decat suficiente.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: High Power Direct12 BR 850W – Test practic

  1. Frumos si foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: