High Power Direct12 BR 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 June, 2012.

 

 

Ventilatorul folosit este un Globe Fan B1352512H, un ventilator calitativ cu rulmenti, fapt ce ajuta la o fiabilitate ridicata cu dezavantajul unui zgomot de motor mai mult sau mai putin perceptibil. Acest model de ventilator l-am vazut folosit pe mai multe surse, dar de aceasta data profilul palelor s-a modificat, luand forma suprafetei unei mingi de golf.

 

 

 

In spatele High Power sta SIRFA, un OEM care produce surse pentru multe alte firme, precum Thermaltake, OCZ sau chiar Enermax, deci era de asteptat ca aceasta sursa sa fie produse in ograda proprie.

Layout-ul este aparent destul de incarcat, in parte datorita radiatoarelor bronz de dimensiuni generoase care asigura racirea eficienta a componentelor; un lucru foarte bun, tinand cont de faptul ca eficienta nu este cea mai ridicata.

 

 

Toti condensatorii folositi sunt de origine nipona: in primar se poate gasi un condensator Rubycon de 470uF, certificat la o temperatura de 105˚C, iar in secundar sunt folositi condensatori produsi de Chemicon, din nou certificati pana la 105˚C.

 

 

 

Comentarii

Un comentariu la: High Power Direct12 BR 850W – Test practic

  1. Frumos si foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: