InWin BUC 666 – Dotari de varf in gama mainstream
.
Concluzie
.
Sincer sa fiu, am fost cat se poate de placut impresionat de InWin BUC 666, mult mai mult decat m-as fi asteptat. Atunci cand am vazut primele imagini cu aceasta carcasa, si am aflat si pretul (350 RON in e-tail-ul romanesc, sub denumirea InWin BUC) am fost sceptic. Stiam ca pot exista surprize chiar si in aceasta categorie de pret, dar nu ma asteptam la surprize atat de mari. Daca ar fi sa incepem cu aspectele negative, putem penaliza aceasta carcasa pentru otelul destul de subtire folosit, pentru lipsa posibilitatii de a obtura aerisirea laterala (ma refer la ceva oferit din fabrica, nu DIY), si pentru lipsa filtrului de praf de pe intreaga suprafata a panoului frontal (doar ventilatorul beneficiaza de asa ceva). Aceste trei aspecte reprezinta din punctul meu de vedere cele mai importante dezavantaje ale acestei carcase.
Pe de alta parte, grosimea otelului este perfect justificata de gama de pret din care face parte acest model (nici Chieftec nu cred ca mai ofera “tancuri” in aceasta gama de pret), iar modalitati de a bloca fantele de aerisire din fabrica nu am vazut pana acum decat la Fractal Design. Oricum, avantajele acestui model sunt mult mai numeroase decat dezavantajele, si cred ca putem cadea cu totii de acord asupra acestui aspect. In primul rand, cei de la InWin duc conceptul de instalare tool-less la un alt nivel. Practic, in afara de fixarea placii de baza si a sursei de carcasa, precum si fixarea unitatilor de stocare in sertarele de plastic, nu avem nevoi de surubelnita in nici un alt moment. Mai mult decat atat, instalarea HDD-urilor este facila si ingenioasa, acelasi lucru fiind valabil si pentru instalarea unitatilor optice.
Daca vorbim de spatiu, BUC 666 poate adaposti o placa de baza ATX, un cooler cu adevarat masiv, precum si majoritatea placilor video high-end existente pe piata in acest moment. Organizarea spatiului interior este foarte bine gandita, iar wire-management-ul este de asemenea facilitat de constructia carcasei. Nu am obiectii nici la capitolul air-flow, ventilatoarele oferite din fabrica achitandu-se cu brio de sarcina care le-a fost rezervata, iar pozitionarea lor este deja “standard” pentru o carcasa de asemenea dimensiuni. Detalii precum MB tray decupat, interior vopsit in negru, fante speciale pentru wire-management, fanta de aerisire pentru sursa dotata cu filtru de praf, clapete de deschidere pentru ambele panouri laterale sau conector USB 3.0 frontal compatibil cu orice placa de baza care dispune de porturi USB 3.0 pe back-panel sunt deja demne de un produs dintr-o gama superioara si cantaresc greu atunci cand analizam aceasta carcasa.
Per total, avem de-a face cu un produs bine gandit, dotat cu o sumedenie de optiuni, dar si cu o personalitate puternica. Tinand cont si de pretul din retail, cred ca avem de-a face cu un posibil best-buy in aceasta gama de pret, astfel incat BUC 666 are toate sansele sa devina una dintre cele mai bine vandute carcase in perioada urmatoare. Desigur, asta depinde si de gusurile voastre. Tot ce pot sa va spun in incheiere este ca pe mine personal, InWin BUC 666 m-a impresionat, si stiti foarte bine cam ce gusturi am eu in materie de carcase.
Comentarii
Imi place facuta cu cap, mai ales prinderea HDD si mobilitatea acestora. Asa ceva au si cei de la Zalman dar la un pret dublu.
Singurul lucru care nu-mi place in este greutatea mica – eu sunt fan carcase peste 10kg
Arata bine carcasa, personal as fi preferat culoarea rosu in loc de galben 😉
Ar fi fost interesant sa asamblati si un sistem intreg ( inclusiv sursa si sa umpleti cateva bay’uri ), sa vedem cum ar arata pc-ul complet.
In rest, carcasa arata OK, si se gasesc destule placi video cu galben pe ele si surse (cele gold), iar un combo albastru-galben-negru cred ca ar arata bine.
Celor carora nu le place galbenul, ar putea investi in timp in niste ventilatoare rosii sau de orice alta culoare.
Ca design nu imi place deloc, negru cu galben nu mi se pare o alegere inspirata…iar partea frontala e cam butucanoasa. Dar deh, e de gameri ;))
merge tata …. chiar si design-ul e ok .. si daca mai pui si o placa de baza SABERTOOTH P67 chiar s-ar combina bine bine cu galben – negru … totusi parca lipseste o fanta pentru cablul sursei de alimentare.
Per total la pretul cerut e ok …
Interesanta expresia “carcasa de gameri” ? Sa fie vreun sport gen aruncatul carcasei in adancime sau saritul in inaltime cu carcasa in spate sau alergatul sutei de metri stafeta iar carcasa fiind ….?
si totusi ….
putin obturate ventilatoarele si mai ales cu 7 pale …. chiar nu gaseau cu 9 ?
paste fericit la toata lumea
eu pasc
ea paste
tu pasti
el paste …
rewiev foarte decent si bine punctat, pe avantaje si dezavantaje, sunt convins ca alti cunoscatori abordau subiecte mult mai “zemoase”
mie personal chiar mi-a placut si il consider folositor.imi cer scuze anticipat pt cei carora nu le-au placut culorile…
multumim “NEA” MONSTRU
Titlul de Nea se acorda ffff rar virtuozilor
Pingback: InWin BUC 666 – Dotari de varf in gama mainstream
Pingback: NEWS - Carcase - Page 38 - My Garage
Pingback: PC Gaming-maxim 5100 lei - My Garage
Cele mai recente stiri
GamesCom 2024 – NVIDIA
Scris in 29 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi Intel Z890
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – be quiet!
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – ASRock ne arata gama de placi AMD X870 / X870E
Scris in 22 August, 2024.
GamesCom 2024 – DeepCool
Scris in 22 August, 2024.
Computex 2024 – Sharkoon
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ASRock
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – EKWB
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – G.Skill
Scris in 11 June, 2024.
Computex 2024 – ID-Cooling
Scris in 11 June, 2024.
Articole Gaming
Alte articole
Syndication
Viziteaza-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter
Vezi ce facem pe YouTube