InWin BUC 666 – Dotari de varf in gama mainstream

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 April, 2011.


.
La prima vedere este clar faptul ca InWin BUC 666 se adreseaza gamerilor, atat design-ul acesteia cat si utilizarea unui ventilator frontal dotat cu leduri albastre accentuand acest aspect. Spre deosebire de Dragon Slayer insa, BUC 666 nu exagereaza la capitolul ventilatie, air-flow-ul fiind organizat intr-un mod logic. Astfel, BUC 666 dispune de un ventilator frontal de 120mm, care asigura fluxul de aer rece in carcasa, precum si de doua ventilatoare de 120mm pentru evacuare, unul in partea din spate a carcasei si unul pe latura superioara. Optional, pot fi montate doua ventilatoare de 120mm pe panoul lateral, pentru cei care vor sa struneasca un sistem cu adevarat fierbinte.
.


.

Panoul lateral este dotat cu filtru de praf, la fel ca si lacasul decupat in dreptul sursei, pentru a nu obtura in nici un fel fluxul de aer proaspat necesar surselor cu ventilatorul montat in partea inferioara. Filtrul de praf este detasabil, pentru o intrenirerea cat mai usoara.

Comentarii

9 comentarii la: InWin BUC 666 – Dotari de varf in gama mainstream

 1. SakuraBlack90 a scris pe:

  Imi place facuta cu cap, mai ales prinderea HDD si mobilitatea acestora. Asa ceva au si cei de la Zalman dar la un pret dublu.
  Singurul lucru care nu-mi place in este greutatea mica – eu sunt fan carcase peste 10kg

 2. Arata bine carcasa, personal as fi preferat culoarea rosu in loc de galben 😉

 3. ghost a scris pe:

  Ar fi fost interesant sa asamblati si un sistem intreg ( inclusiv sursa si sa umpleti cateva bay’uri ), sa vedem cum ar arata pc-ul complet.
  In rest, carcasa arata OK, si se gasesc destule placi video cu galben pe ele si surse (cele gold), iar un combo albastru-galben-negru cred ca ar arata bine.
  Celor carora nu le place galbenul, ar putea investi in timp in niste ventilatoare rosii sau de orice alta culoare.

 4. Ca design nu imi place deloc, negru cu galben nu mi se pare o alegere inspirata…iar partea frontala e cam butucanoasa. Dar deh, e de gameri ;))

 5. ma3cs a scris pe:

  merge tata …. chiar si design-ul e ok .. si daca mai pui si o placa de baza SABERTOOTH P67 chiar s-ar combina bine bine cu galben – negru … totusi parca lipseste o fanta pentru cablul sursei de alimentare.
  Per total la pretul cerut e ok …
  Interesanta expresia “carcasa de gameri” ? Sa fie vreun sport gen aruncatul carcasei in adancime sau saritul in inaltime cu carcasa in spate sau alergatul sutei de metri stafeta iar carcasa fiind ….?

 6. ma3cs a scris pe:

  si totusi ….

  putin obturate ventilatoarele si mai ales cu 7 pale …. chiar nu gaseau cu 9 ?

 7. paste fericit la toata lumea

 8. ma3cs a scris pe:

  eu pasc
  ea paste
  tu pasti
  el paste …

 9. EMIL a scris pe:

  rewiev foarte decent si bine punctat, pe avantaje si dezavantaje, sunt convins ca alti cunoscatori abordau subiecte mult mai “zemoase”
  mie personal chiar mi-a placut si il consider folositor.imi cer scuze anticipat pt cei carora nu le-au placut culorile…

  multumim “NEA” MONSTRU

  Titlul de Nea se acorda ffff rar virtuozilor

Lasa-ne un comentariu: