Prezentare – Antec Cube – Certified by EKWB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 March, 2017.

Exterior

 
Vedeti voi, undeva spre sfarsitul anului trecut, cei de la Antec colaborau cu Razer pentru a lansa impreuna o carcasa care sa se potriveasca de minune alaturi de perifericele californienilor. Aceasta s-a numit Antec Cube designed by Razer si arata exact ca modelul despre care vom discuta astazi, cu exceptia logo-ului si a iluminarii. Sesizand potentialul micutei bestii, cei de la Antec au colaborat si cu slovenii de la EKWB si asa s-a nascut cea de-a doua varianta a modelului Cube, mai precis Antec Cube – Certified by EKWB.

Despre ce este vorba? Ei bine, despre un cub care nu este chiar cub, carcasa avand un design iesit din comun, datorita unghiului inclinat in care sunt montate panoul frontal, respectiv latura din spate a carcasei. Mai mult decat atat, panourile laterale simetrice sunt construite din aluminiu de 3mm si sunt dotate cu ferestre construite din plexiglass fumuriu, acesta fiind utilizat si pentru latura superioara a carcasei. Scheletul este construit din otel SGCC de 0.8mm, in timp ce masca frontala este construita din plastic.

Pe latura frontala, dar si pe latura inferioara, sunt prezente cate doua zone de iluminare controlabile cu ajutorul unui buton montat pe latura din fata a panoului superior, in stanga butonului Power. Simetric, in partea dreapta este montat un buton cu ajutorul caruia putem controla turatia ventilatoarelor. Sub acestea, in zona superioara a panoului frontal, gasim doi conectori USB 3.0, precum si conectorii audio.

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Exterior-08

Exterior-09

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Antec Cube – Certified by EKWB

  1. Artanis a scris pe:

    N-arata rau deloc, dar este mai mare practic decat NanoS la un pret aproape triplu?!

Lasa-ne un comentariu: