Prezentare – Antec Cube – Certified by EKWB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 March, 2017.

Concluzii

 
Asa cum mentionam si pe pagina anterioara, o arhitectura atipica in formatul ITX implica si anumite restrictii. In acest caz, desi Antec Cube accepta inclusiv placi video cu racire tri-slot, este recomandabil sa utilizam o placa video de referinta cu racire de tip turbina care evacueaza aerul cald direct in afara carcasei, sau o placa video racita cu apa, deoarece carcasa nu este prevazuta cu orificii de aerisire pe tavan, iar aerul cald ar fi pur si simplu prins in spatiul dintre placa video si geamul superior in cazul in care am utiliza un alt tip de placa video. Al doilea minus ar fi lipsa manerului, un accesoriu util in cazul unei carcase de dimensiuni reduse.

Pe de alta parte, Antec Cube ofera posibilitati avansate de wire-management, posibilitatea de a construit un sistem mini ITX racit cu lichid in intregime (procesor + placa video), indiferent daca utilizam AIO-uri sau un circuit de racire cu lichid custom-loop, precum si posibilitatea de a construit sisteme racire pe aer cu componente de cea mai buna calitate. Spun asta deoarece Cube accepta placi video cu o lungime de pana la 350mm, cooler-e cu o inaltime de pana la 190mm si surse de pana la 200mm lungime, alaturi de un maxim de 4 unitati de stocare de 3.5″ sau una de 3.5″ si doua de 2.5″.

Da, Antec Cube nu reprezinta revenirea celor de la Antec in zona high-end doar din punct de vedere al calitatii materialelor si al executiei, ci si din punct de vedere al pretului, acesta ajungand in jurul cifrei de 1200 RON. Este evident ca nu discutam despre o carcasa accesibila, dar pe de alta parte, in mainile unui pasionat, Antec Cube poate sta la baza unui sistem cu adevarat iesit din comun. In momentul de fata Antec Cube este produsa in editie limitata, in ambele variante (Razer si EKWB), fiind un produs dedicat unei nise de pasionati. In aceasta nisa insa, Antec se simt ca pestele in apa si ma bucur sa vad ca un nume atat de drag romanilor produce in continuare carcase high-end.

 
Outro

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Antec Cube – Certified by EKWB

  1. Artanis a scris pe:

    N-arata rau deloc, dar este mai mare practic decat NanoS la un pret aproape triplu?!

Lasa-ne un comentariu: