Prezentare – Antec Cube – Certified by EKWB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 March, 2017.

Interior

 
Daca exteriorul se remarca datorita formelor si materialelor folosite, interiorul iese in evidenta datorita arhitecturii atipice, cu placa de baza montata cu capul in jos, pe latura din dreapta a carcasei. Evident, o carcasa mini ITX va influenta intotdeuna utilizatorul inspre un anumit tip de configuratie, limitarile fiind evidente mai ales in cazul unei carcase atipice.

Cu toate acestea, Antec Cube ofera destul de multe pentru un pitic ITX. Astfel, la capitolul stocare putem utiliza un HDD de 3.5″ si doua SSD-uri de 2.5″ sau 4 SSD-uri de 2.5″, montate pe spatele motherboard tray-ului. Tot acolo gasim un alt element interesant si anume fan-controller-ul la care putem conecta pana la 6 ventilatoare, aspect important in cazul unui sistem mini ITX.

Bine, Antec Cube accepta doar 3 ventilatoare (2 x 120mm / 1 x 140mm sau 1/ 180mm pe latura frontala, respectiv 1 x 120mm (inclus din fabrica) sau 140mm pe latura din spate). Asta nu inseamna insa ca nu putem utiliza porturile libere de pe fan controller pentru pompa, de exemplu. Latura din fata este dotata cu filtru de praf, acesta fiind prezent si in dreptul sursei, Cube acceptand surse de pana la 200mm lungime.

In cazul in care va intrebati de ce nu au fost montate unitatile de stocare in spatele mastii sursei, acest aspect se datoreaza faptului ca in partea din fata masca este decupata pentru a putea permite montarea unui radiator de 240mm. Partea interesanta este ca ansamblul radiator ventilatoare poate masura pana la 60mm in grosime, ceea ce inseamna ca putem monta inclusiv radiatoare din gama Extreme.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05

Interior-06

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Antec Cube – Certified by EKWB

  1. Artanis a scris pe:

    N-arata rau deloc, dar este mai mare practic decat NanoS la un pret aproape triplu?!

Lasa-ne un comentariu: