Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 January, 2019.

Be Quiet! Silent Base 601 Window

Be Quiet! Silent Base 601 Window nu este prima carcasa din seria Silent Base care ne trece prin laborator, prin urmare putem intui cu lejeritate faptul ca si in cazul de fata accentul este pus pe conceptul de silentiozitate, ceva mai restrictiv din punct de vedere al airflow-ului. Prin urmare, vom avea suficient material fonoabsorbant pe laturile carcasei, care va compensa cumva prezenta panoului lateral din sticla securizata de 4 mm, precum si ventilatoare incluse care nu depasesc 1000rpm in timpul functionarii.

Silent Base 601 Window este varianta imbunatatita a vechiului model Silent Base 600, producatorul german ajustandu-si produsele conform noilor tendinte ale pietei, raportandu-se totodata si la nevoile utilizatorilor. Acest model este disponibil in patru variante de culoare, noi primind modelul cu accente portocalii, culoare specifica Be Quiet!.

Cei mai sobri dintre voi se pot orienta spre varianta negru-negru sau negru-silver, iar cei mai indrazneti pot opta pentru negru-rosu (tot ce este portocaliu va fi in culoarea respectiva). Indiferent de optiunea coloristica, ca de fiecare data cand vorbim despre o carcasa silentioasa, misiunea producatorului nu este una usoara, insa cu certitudine va fi interesant de vazut abordarea aleasa.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

  1. Mihai a scris pe:

    Detin 2 carcase BeQuiet(silent base 600 si dark base 700).Foarte frumos realizate si chiar sunt silentioase,mai ales ventilatoarele.

Lasa-ne un comentariu: