Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 January, 2019.

Analiza exterioara

Dupa cum era de asteptat in cazul unei carcase din seria Silent Base, obtinerea unui nivel scazut de zgomot in timpul functionarii este principala preocupare a producatorului, in timp ce fluxul de aer trebuie sa se adapteaze la structura carcasei. In cazul de fata, avem doua fante de admisie situate pe lateralele mastii frontale (semnalizate cu portocaliu). Fantele de pe partea superioara a carcasei sunt ceva mai greu de observat insa odata ce panourile laterale dispar, ele devin mult mai vizibile.

Panoul mastii frontale are si el mici decupaturi, care ajuta la imbunatatirea fluxului de aer, iar daca il vom inlatura (glisa in sus) vom ajunge la filtrul frontal ce protejeaza interiorul de praf. Practic, admisia aerului se face prin podeaua carcasei si prin cele doua canale dispuse lateral de-a lungul mastii frontale, ajutate si de orificiile panoului frontal, in timp ce evacuarea are loc la nivelul plafonului, prin cele fante mentionate mai devreme, dar si prin fantele pozitionate inspre partea din spate a carcasei, decupate astfel incat aerul si implicit zgomotul sa fie eliminate spre spate.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

  1. Mihai a scris pe:

    Detin 2 carcase BeQuiet(silent base 600 si dark base 700).Foarte frumos realizate si chiar sunt silentioase,mai ales ventilatoarele.

Lasa-ne un comentariu: